Дали некогаш сте биле ограбени?

• Креатор на темата Креатор на темата Nina
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Да еднаш само ми украдоа пари и знаев кој би можело да биде ама не сакав да ја правам голема па си преќутив:tapp: Сега нека дојде некој пак да ме покраде ке го:pishtoldz

Кога бев во дискотека пред едно година дена и повеќе ми го украдоа новчаникот од јакната. Не ми беше гајле за парите внатре, и така немаше многу, туку сите слики од другаритеи и другарките од полуматура ми беа внатре...јбг тоа ти е!:tapp:

Досега ми собраа 2 мобилни. Првиот пат беше додека бев на часови, бевме 2 класа, станав да ја избришам таблата и мобилниот нигде! Поќутев додека траеше часот и на одморот го фатив детенцето што седеше зад мене, го однесов до ѕид и почнав да го давам :pos2: Детето преплашено ми го врати мобилниот и ме кажа на класната :) Класната ни рече да ќутиме за да не го дознаат детиштето дека било лопов, и кога школските ме прашаа зошто била тепачката глупавиов рече дека ме фатил за задниче :) Еее тогаш не му избега ќотекот, го здробив, па бевме заедно до кај психологот... :kesa:
Вториот пат бев на одмор со моите во Црна Гора, поминаа едни типчиња ми го мазнаа телефонот и дури после 1 саат приметив дека ми го нема...:tapp:

Не сум била ама ако се обиде некој нека се пази!!!

На мама и се имат десено на работа да и го испразнит новчаникот некоја смрдла. Ама за среќа, видела на поминвење некоја колешка.:baeh:

Па кењала ова демек продавала нешо па влегла да видит дали имало некој внатре (искусна била, си имала приказна смислено типката) :tapp:
И тука стапвит полиција и тхе енд оф стори.

А исто, на моја другарка и имет кренато мобилен од ташна на школа. Сите знаевме кој е, ама немаше докази. И нишо, се прости од него и си купи нов. И толку ќе да е. :wink:

Поздравче :helou:

ДА на ПИНК концертот на стадион во Скопје мислам лани беше . ми ја дигнаа ташната со се телефон и пари ....:(((:toe::tapp:.

Kamo ednas da bese. Pred nedela dena na brat mi mu go ukradoja klucot od motorot, na plaza mi gi ukradoja naocarite novi so si gi kupiv (kvalitetni), pred 3-4 godini vo vikendickata v selo ni provalija (televizor, satelitska antena, pravosmukalka, kvarcna pecka, grealka, mikser, KAPAKOT OD SOLJATA i uste nekoj sitni raboti). Zamislete, si pusele i cigari vnatre i od friziderot si zele pivo i si piele. Policijata najde i otisoci, a uste ne gi ima najdeno kradcite. SRAMOTA

Хах, нека се заебе некој да посегне по мои ствари. Здивуем тогаш (=

да да ме имаат ограбено еднш во софија ми ја отсекоа рачката на ташната и ја однесоаа ама мислеа дека ке најдат богаство а во ташната само имаше марамици влажни и мастики се осрекија:vozbud:

Никогаш досега го немам осетено чувството како е да бидеш ограбен.Ми се нема случено никогаш.Се надевам дека и ке остане така:smir:

Ах, беше тоа у 4 одд. Месец дена имав собирано пари за усб флеш меморија. И тоа ручно :cry::cry::cry: Тогаш на времето 512 мб беше сателит да го имаш, посебно со светилка. Немав интернет дома и одев во сајбер кафето во моја близина. Ги ставав пачовите за б.нет. и кога да го извадам го нема. Јас мислев другар ми ме зезе зошто он често пати знаеше да го направам тоа. Само капачето остана во успомен, кое ми стоеше во рака. Од тогаш натаму не го видов.:icon_conf Да го најдам тој одма :violent1::violent1::violent1::mist:. Колку имам само плачено, бреееееј :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom