Дали некогаш сте биле ограбени?

• Креатор на темата Креатор на темата Nina
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
bukvalno mene da me ograbat ne ama podrumot dvapati mi go ogabiaa :)

Da,ednas mi ukradoa se,osven zelbata da ziveam

мене никој досега не ме ограбил затоа што сум многу развиен и кога ќе ме видат крадците одма бегаат.

мене лично не али до сеа ми го ограбија подрумот(дека сум во зграда) 3 пати колата (ачи сва среќа ми ја враќаа со празен резервоар) , моторот(чоперот) ми го нема веќе и тоа!:raz:

Абе ова профитабилна работа да ти било...:zlo:

Do sega fala bogu nisto ne mi ukrale, i se nadevam deka nemada se desi takvo nesto, ali na brat mi mu go dignaa telefonot. Mu stavile pistol na celo, mu go pobarale telefonot, on si ja izvadil karticata i im go dal. Posle toa gi fatija i sega skapuvaat vo zatvor

pred mesec ipol eden bed tip proba da mi zeme pari kaj prolazot megju zgradite kaj marsalot vo dva sabajle i izede kjutek i go odnesov u beko kade najverovatn go imaat dotepano.

Еднашка ме нападнаа кај универзитетска, ама типчето беше многу глупо и не успеа ништо да ми земе по 2 мин брцање у џеб... кретен... Јас да бев 100% ќе украдев ако сум решила...

Мене ме ограбија кога не бев роден моите кога се земале и не ограбиле целосно значи се ни ограбиле

Мене и едно другарче сакаа да не ограбат карши Рамсторот. Фино лепо ги гледав психопатски и монструозно двата типа (како Алекс во Clockwork Orange) тие дадоа некои скопски коментари од типот "И шо? Фраер си!?"и решија да си заминат. :bip:

dodeka bev na kajgana forumot vo grad, nadvor vrnese i cadorot go staviv na stolot, no koga krenav da si odam cadorot go nemase, sigurno go ukrale dvete deca koj celo vreme mi bajea nad nos i "gledaa" vo kompjuterot sto pisuvam

daaaa..taman stignav u ohrid i mi gi ukradoa site pari so gi imav za tamu!ova bese po moja vina!

Да ми го земаа мобилниот од ташна ама за среќа си го вратив пошто знам како да се справам со нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom