мене лично не али до сеа ми го ограбија подрумот(дека сум во зграда) 3 пати колата (ачи сва среќа ми ја враќаа со празен резервоар) , моторот(чоперот) ми го нема веќе и тоа!:raz:
Do sega fala bogu nisto ne mi ukrale, i se nadevam deka nemada se desi takvo nesto, ali na brat mi mu go dignaa telefonot. Mu stavile pistol na celo, mu go pobarale telefonot, on si ja izvadil karticata i im go dal. Posle toa gi fatija i sega skapuvaat vo zatvor
pred mesec ipol eden bed tip proba da mi zeme pari kaj prolazot megju zgradite kaj marsalot vo dva sabajle i izede kjutek i go odnesov u beko kade najverovatn go imaat dotepano.
Еднашка ме нападнаа кај универзитетска, ама типчето беше многу глупо и не успеа ништо да ми земе по 2 мин брцање у џеб... кретен... Јас да бев 100% ќе украдев ако сум решила...
Мене и едно другарче сакаа да не ограбат карши Рамсторот. Фино лепо ги гледав психопатски и монструозно двата типа (како Алекс во Clockwork Orange) тие дадоа некои скопски коментари од типот "И шо? Фраер си!?"и решија да си заминат. :bip:
dodeka bev na kajgana forumot vo grad, nadvor vrnese i cadorot go staviv na stolot, no koga krenav da si odam cadorot go nemase, sigurno go ukrale dvete deca koj celo vreme mi bajea nad nos i "gledaa" vo kompjuterot sto pisuvam
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.