Дали некогаш сте биле ограбени?

• Креатор на темата Креатор на темата Nina
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97
Koga bevme kaj mene sobrani nekoj go sobral na majkami zlatoto.....

~ThE_VaMpIrE~ напиша:

Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!

Цитат:
Напишано од ~ThE_VaMpIrE~

BusHav напиша:

mn dobro kazano:bravo:

Xixixixix :) bev ograben u fizicko !!! :) mi go zema telefonot i nekolku evra :D taka da luge ne ostavajte mobilni telefoni i pari u sobelekuvalni :D:D pozdraf!

Мене едно време кога тренирав пливање ми го украдоа саатот-на олимписки тоа.
И тоа саатот ми беше купен од Шведска

BusHav напиша:
i toa od luge sto najmalku ocekuvas...od mnogu dobri drugari

Ograben sum bil....Mi zemaa mobilen i nesho sitni pari.Jebiga toa ti e ZIVOT:toe:

бев ограбена оваа зима кога сите бевме излезени а сето тоа се случи за пола саат.добро што го носев мп3 плеерот со мене оти инаку... ми провалиле у соба,и во сите други соби и ни го зедоја само златото што ни стоеше во кутијата кај мајками во спалната. ама тоа си е тоа, сега ми е страв да останам сама дома да не дојдат пак. :ija::ija::ija:

U posledno vreme ne, ama ednas ko mal na ekskurzija kapata mi ja zemaa... :( a mnogu ja sakav... :)

ЧИСТАЧОТ ДА БИДЕ ИСЧИСТЕН ?!!?! .....НЕЕЕЕ.

шала, ансверот е ДА.

ми се деси еднаш ја да објаснуван нешто на типацот и он на мене ахаам (потврдува ) со неговата рука во мојот џеб и ја нешто така остетив али после 30 сек. ми текна да проверам и шо да видам ... ...ништо не гледам, новчаник јок, и му вукам дај шо имаш , а мегу времено новчаникот сигурно завршил кај некој 17-ти човек и он на мене ми вади неговиот новченик и го отвара и глеам значка или легитимација така нешто беше (као демек џандар бил.. (...а уствари кој знај на кој џандар му го собрал (...на некој глуп сигурно :pos:) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората :)), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,

а сега некој да ми напраи така, секундарно се свртам со десанка.. .. или леванка ( зависи како ке ми се намести) ко ке му ја учукам една (а,а, а, колку сум јак :pos: )

и од тогаш ми се нема десено нешто слично.

ДА,веќе го имам објаснето тоа во една тема:wink:

SteF напиша:
ЧИСТАЧОТ ДА БИДЕ ИСЧИСТЕН ?!!?! .....НЕЕЕЕ.

шала, ансверот е ДА.

ми се деси еднаш ја да објаснуван нешто на типацот и он на мене ахаам (потврдува ) со неговата рука во мојот џеб и ја нешто така остетив али после 30 сек. ми текна да проверам и шо да видам ... ...ништо не гледам, новчаник јок, и му вукам дај шо имаш , а мегу времено новчаникот сигурно завршил кај некој 17-ти човек и он на мене ми вади неговиот новченик и го отвара и глеам значка или легитимација така нешто беше (као демек џандар бил.. (...а уствари кој знај на кој џандар му го собрал (...на некој глуп сигурно :pos:) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората :)), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,

а сега некој да ми напраи така, секундарно се свртам со десанка.. .. или леванка ( зависи како ке ми се намести) ко ке му ја учукам една (а,а, а, колку сум јак :pos: )

и од тогаш ми се нема десено нешто слично.

Jebi ga. Za drugpat ke znaes. :pos: :pos: :pos:

Pred dve-tri godini mi go drpnaa novcanikot vo avtobus.:shok: Ne deka imav mnogu pari, ali site dokumenti mi bea tamu, od licna karta, vozacka, kartica....Posle mi naprai problemi, trebase se da vadam odnovo.:lud:

аха али ништо посериозно, мислам таман колку да ме потсетат дека туј нешто ми фале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom