Вампирката
Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Koga bevme kaj mene sobrani nekoj go sobral na majkami zlatoto.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
~ThE_VaMpIrE~ напиша:Koga bevme kaj mene sobrani nekoj go sobral na majkami zlatoto.....
BusHav напиша:Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!
i toa od luge sto najmalku ocekuvas...od mnogu dobri drugariBusHav напиша:Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!
) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората
), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,
)SteF напиша:ЧИСТАЧОТ ДА БИДЕ ИСЧИСТЕН ?!!?! .....НЕЕЕЕ.
шала, ансверот е ДА.
ми се деси еднаш ја да објаснуван нешто на типацот и он на мене ахаам (потврдува ) со неговата рука во мојот џеб и ја нешто така остетив али после 30 сек. ми текна да проверам и шо да видам ... ...ништо не гледам, новчаник јок, и му вукам дај шо имаш , а мегу времено новчаникот сигурно завршил кај некој 17-ти човек и он на мене ми вади неговиот новченик и го отвара и глеам значка или легитимација така нешто беше (као демек џандар бил.. (...а уствари кој знај на кој џандар му го собрал (...на некој глуп сигурно) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората
), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,
а сега некој да ми напраи така, секундарно се свртам со десанка.. .. или леванка ( зависи како ке ми се намести) ко ке му ја учукам една (а,а, а, колку сум јак)
и од тогаш ми се нема десено нешто слично.