Дали некогаш ќе престанете со Гејминг?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Гејмер за цел живот?

• Секако...AWP на Кантер на стари години

Гласови: 94 57,7%
  • 30ка(години) е лимит за мене...

Гласови: 49 30,1%
  • На 18 престанувам

Гласови: 20 12,3%

• Вкупно гласачи
    163
Можеби не активно онака кога сакам али ке играм до стар дедо.

Хихи... пред некој ден успеав да поиграм малце :)

Играв HOMM 5 ;)

Може има надеж за мене уште, а? :)

хехе, има многу луѓе што ги познавам кои што имаат над 30 години и пак играат... Тоа ќе бидам и јас, што е тоа е :D

Какви жени какви деца.Гејминг форевер.Јас и у рајот/пеколот ќе бидам највечи гејмер а непали сега.:pos2::pos2:

Тотално да се откажам од гејминг нема шанси, а да намалам со играње може се да се случи... еве пример, порано играв кантер по цел ден, буквално бев посветен на кантерот и се во врска со него, а сега по 3-4 часа во неделата играм... се менат времињата :)

Година дена скоро кај што нема игра на моево PC...обврските си го прават своето :helou:

Абе, не може да престанеш комплетно, еве и јас веке неколку години не играм игрици ама затоа пак кога имам време од интернет си симнувам мали флеш игрици, или пак онлајн ги играм :) .

А да, за некои игри секогаш има време, еве сега ГТА 4 малце ке ја играм иако знам дека за 2-3 дена ке ми здосади.

За мене границата е 30ка...Планирам до тогаш да си имам основано и семејство, стабилна работа, па не би имал многу време за гејминг.

Јас сум ептен голем гејмер. За мене обврска во животот е да играм. Сум бегал од школо од тестови, затоа што не сум можел да издржам без кантер. Исто така зависник сум и од про еволушн 4. Веќе се излезени и новите верзии, ама научен сум на старата и не ја менам за ништо на светот, зошто веќе ја играм 43 сезона под ред на менаџментот. :vozbud: ( ми одзеде 1 година и 3 месеци скоро ).

Значи и на 50-60 години, пак ќе си бидам највечи гејмер у маало. Ќе плукам со внуците по цел ден кантер.

А за тие што викат дека ќе имале обврски, или веќе имаат се лажат гадно.

Обврски во животот не постојат, се тоа е како ти ќе си го наредиш.

Болен од фудбалски игри(ФИФА, ПЕС) Тешко дека ке престанам некогаш да ги играм.:nenene:

Никогаш нема да престанам со гејминг,заразен сум од фудбалските игри ФИФА,ПЕС,Фудбал Менаџер и една кошаркарска НБА и мислам дека цел живот ќе ги играм а исто така и некои други игри како ГТА,Кантер,Дота.....кои мислам дека ќе ги играм доста време од мојот живот:)
Но исто така има и некои игри на интернет,поради нив сум бегал од школо(исто како Виктораниус:):):))
Гејмингот е нешто нај нај:music3::music3::music3:

Цел живот ќе си бидам гејмер,премногу ми е забавно за да се откажам.:wink:

И јас мислам дека цел живот ке си бидам гејмер кантер и фифа друго не треба:pos2: :helou:

Незнам, сега мислам дека нема да престанам со гејмингот, ама ќе видиме незнам дали ќе играм до смрт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom