Дали некогаш ќе престанете со Гејминг?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Гејмер за цел живот?

• Секако...AWP на Кантер на стари години

Гласови: 94 57,7%
  • 30ка(години) е лимит за мене...

Гласови: 49 30,1%
  • На 18 престанувам

Гласови: 20 12,3%

• Вкупно гласачи
    163
Кантер не, ама анриал во секое време. По фенси оружја.
И дота може, ама брат ми да е покрај мене, тој растура.
За друштво овие, инаку вов или било што друго, еј мортал комбат да згазам некој.
Нема зошто да се престанува, баш играњето не потсетува на убавите моменти, на младоста.
Лани командо кога бев скопје на комодоре ја играв.
Прво имаше лоад ерор, од касета, ама го наштелував малку касетофончето, па фати после.
Најјака е таа, на крај треба да фрлиш 3 бомби во крајната зграда и џоистик..си е џоистик.

Нема да престанам со гејминг, и да неам време ке најдам.:)

Зошто е ставена наопција за престанување на 30 години? Јас имам 33 и воопшто не се чувствувам стар :nenene:. Сеуште играм активно и немам никаков проблем.
П.С. Немам намера да престанам додека ме служат слухот и рефлексите... Можеби ќе биде малку проблем кога ќе се роди бебето.. :pos2:

Би требало до 30год да прекинам...мислам... :)

Јас за 60 години се гледам како седам пред хај-тек компјутер и играм Need For Speed 455 верзија.

Некој ден после некоја луда вечер ќе ти дојде некоја и ќе ги изговори зборовите од кој на секој маж му се стемнува: "Јас сум трудна". ТОГАШ САКАШ НЕЈКЕШ КЕ ПРЕСТАНЕШ СО ИГРИТЕ.

И јас никогаш не би се откажал ама понатаму ништо не се знае...
После 30год. деца, жена, работа... ќе гледаш да имаш 10 мин. одмор малку да поспиеш

Хммм гласав за првиот избор... Ама кој знае Alien_sr е можда во право... Сепак ќе се трудам да најдам време барем да погледнам што е ново во гејминг светот како и да ги разгледам најновите трејлери и скриншоти од Диабло 5 Warcaft 6 и слично. Се то така освен ако професионалниот живот не ми биде поврзан со таа индустрија што би било awesome...Кој знае.... Кај се 30 години..ехеееее :smir:

2730imageok4.gif
:wink:
соодветно right ? :)

Хахаха лудо. Нормално дека ќе престанам со гејминг. Скурчуе.

Ќе ти скурчи ако не купуваш нови игри :)

играм игри и ке продолжам да играм нема шанси да престанам:toe:

Малце по малце скурчува. Така да планирам за некои 2-3 год. да престанем да играм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom