Дали на партнерот му "буричкате" во мобилниот телeфон?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

Дали на партнерот му буричкате во мобилниот телефон??

• ДА

Гласови: 89 24,5%
  • НЕ

Гласови: 167 46,0%
  • Понекогаш

Гласови: 107 29,5%

• Вкупно гласачи
    363
Не. затоа што ми има кажано колку му пречи тоа и ако сакам нешто да знам за него да го прашам отворено. Плус имам целосна доверба во него :back:

Малце е болно ова проверување.
И многу ме иритира, зошто треба да пазам на секој еден детал и да се објаснувам од кого, па зашто. Го убива моментот едноставно.

Не сум чепкал по мобилен од проста причина што знам дека претераното проверување само ќе ја усоврши во лажењето и ќе очекува да ја проверувам.

Секогаш и гледам затоа што во жена не се веруе кога мислиш дека нема ништо тогаш најмногу може да најдеш кажувам од искуство :toe::toe:

Pa cat pat poglednuem...ali cisto taka, ne deka sam opsednena ili ljubomorna, tuku samo ljubopitna.

Pa ponekogas znam da si procepkam, ima interesna igricka u mob pa si ja igram i onaka radi reda sto bi se reklo, ne deka nesto se somnevam deka ima... I toa se bilo vo negovo prisustvo a ne da se krijam ko pi*ka i da gledam so ima i kako ima, mu veruvam ja :pipi: :toe:

Самтајмс.Онака...ради реда.Не сметам дека е простотилук тоа да чепкаш некогаш и не мора да чекам да замини во ве-це за да му чепнам.Можам и пред него.Ама велам,самтајмс...значи ретко.

Малце е болно ова проверување.
И многу ме иритира, зошто треба да пазам на секој еден детал и да се објаснувам од кого, па зашто. Го убива моментот едноставно.

Не сум чепкал по мобилен од проста причина што знам дека претераното проверување само ќе ја усоврши во лажењето и ќе очекува да ја проверувам.

затоа ке се погрижиш да не знае дека си и го чепкал мобилниот.

Па може да те вара и ти пак да не дознаеш. Сигурно ако ти прави нешто позади грб нема да остава траги од кои може да биде фатена така што сигурно нема остави пораки од "другиот" знаејќи дека постојат шанси да ги видиш.:smir:

No edno malo nevnimanie i moze da ostane nesto od toa...Kako poraka ili pozivi i sl:wink:Lagata sekogas izleguva na videlina:wink:

За вакво `дејание`...
гаѓам со истиот тој телефон и се трудам да погодам у глава.
Два сум скршил до сега.
Еден у регал а другиот го фрлив преку прозор на улица дур си имав работа со една сега веќе бивша.
Али многу ружно брате...
ти отвараш очи и ја гледаш `госпожата` кај систематски проверуе по телефон.

И од тогаш сум решил... нареден пут не фрлам у празно.
Гаѓам глава. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom