Дали на машките им смета шминката на девојките?

• Креатор на темата Креатор на темата Teenage girl
  • Време на започнување Време на започнување
Има девојки што се убави , односно не им треба шминка и пак ставаат , незнам зошто ,
Имаат и девојки што имаат дупчиња во лице ( баш вчера видов такво лице кога бев во продавница ) имаше пудра , црвен кармин и црни очи - ич не ми се допадна ...
и возрасни жени се убави , некои пак од стрес , плакање , нервоза - им се појавуваат подочњаци па ставаат шминка , во главно убави се , дома не ставаат шминка , додека на работа и излегување ставаат , има и некои и кои баш и не ставаат шминка
има и жени ( баби ) кои се убави и не ставаат ...

Замислете на ова топло време , шминка на девојки да им се растурат , тогаш што ќе се случи , брзање , овој оно , пак ставање шминка и т.н

Убава девојка е убава и без шминка.

Мене не ми смета кога некоја има шминка, само да не биде тоа претерано да има 1кило пудра на неа.

Повеќе ме привлекува она чисто природно лице без никаква шминка,одбивни ми се оние нашлапани како фасада на куќа некоја (посебно оние малите девојчиња).

Има девојки што се убави , односно не им треба шминка и пак ставаат , незнам зошто ,
Имаат и девојки што имаат дупчиња во лице ( баш вчера видов такво лице кога бев во продавница ) имаше пудра , црвен кармин и црни очи - ич не ми се допадна ...
и возрасни жени се убави , некои пак од стрес , плакање , нервоза - им се појавуваат подочњаци па ставаат шминка , во главно убави се , дома не ставаат шминка , додека на работа и излегување ставаат , има и некои и кои баш и не ставаат шминка
има и жени ( баби ) кои се убави и не ставаат ...

Замислете на ова топло време , шминка на девојки да им се растурат , тогаш што ќе се случи , брзање , овој оно , пак ставање шминка и т.н

Тешко нас девојките.....секогаш мораме да сме убави за вас! :cool:

речиси секој дечко сакал од мене да не се шминкам кога сум со нив. Велат дека не сакаат да јадат пудра, и имаат право.

Не, ама да не биде претерано, зошто глупо е да е убава со шминка, а грда без шминка или обратно :)

Па не ми смета, незамислив е мислам современиот женски имиџ без шминка. Тоа е. Апокалиптични сценарија ми излеваат пред очи од помислата што би се десило ако од утре ги снема шминките :icon_lol:. Но имам само еден апел до понежниот пол - Не се шминкајте сега летвиов период пред одење на плажа. Just don't ! Нема никаква смисла тоа, а да не почнувам со описот како изгледаат некои после првото гнурење ..

Мене ми е океј кармин, посебно ако е расположена покасно да го бележи до каде може да го лапне.

Јас мислам де им сметат...пошо природно си е природно.
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 06:14 ---
Убава девојка е убава и без шминка.

Мене не ми смета кога некоја има шминка, само да не биде тоа претерано да има 1кило пудра на неа.
Паштета аргета :D

дали на машките им смета шминка ? .... зависи колку си ( е ) грда :cautious:

Им смета нападна и неубава шминка. Но знам да убаво и нежно нашминкана со убава облека им се допаѓа и им делува сензуално на девојка.
Мада воглавно нејќат шминка на девојка воопшто;)

Ја сама себе си не можам да се поднесам со шминка, можам да замислам како би му било на него. Не се шминкам, да не можам да си се почешкам на раад после :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom