Дали музиката ви претставува инспирација?

Дали музиката ве инспирира?

• Вкупно гласачи
    113
Да, дефинитивно огромен извор на инспирација...особено нешто инструментално како Енигма, Вангелис...

Мене ме инспирира рапот. Слушам и кога учам и кога седам на комјутер и кога работам.

Da i mene Hip-Hop me inspirira!! celo vreme slusam,i na kompjuter koga si ucam koga vozam to4ak!! celo vreme :PP

bez nekoj zvuci od muzikata ne bi mozel da se zamislam :) me ispolnnuva i smiruva

Порано кога бев помал секогаш кога цртав ја слушав Children од Robert Miles.Така само ми идеше моливчето по хартија,испаѓаа некои интересни цртежчиња.

Да, кога пишувам нешто особено...

Голема инспирација, до пред некое време.. more like, година-година ипол. Ми треба време да се одморам од се`, и да се вратам на старо, да сработам нешто онака, од мерак/срце. Е ама тешко..

Ми дава енергија за било што.. Само ке си пуштам омиленото и авион сум.

Па да може да се каже дека ме инспирира понекогаш.Сега не ми текнува да кажам на кое поле онака конкретно ама понекогаш добивам инспирација од некои песни.

Инспирација и комплетна подрска ми дава рапот дефинитивно!Со него се будам,со него тазам,со него се радувам,едноставно со рапот зивеам...Се облозувам дека ако не бесе рапот,многу работи ке беа поразлични во мојот зивот,во негативна смисла....

иако имам гласано НЕ, сепак ме инспирира во одделни работи, ама на некој толку многу му се "крева" инспирацијата, што почнуваат да прават работи кои ги прават пеачите на музиката која ја слушаат, како на пример: јас ги слушам Prodigy, и сега да почнам како нив да се облекувам, да пушам, итн итн, затоа не ме инспирира до толку. :)

Има Има Има моменти кога некако ме крева ми дава некоја Фикс идеја за нешто ново интересно забавно. Не велем дека секогаш е во елемнт на инспирација, но се случува да ме опушти да релаксирано размислувам се чуствувам а може и нешто да искрсне од сета таа музика.
Во секој случај мн. мн. ја сакам и ја слушам музиката просто не би можел без неа. А и да сакам да слушам МНОГУ гласно :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom