Дали музиката ви претставува инспирација?

Дали музиката ве инспирира?

• Вкупно гласачи
    113
Па да, зависи и од расположение.
Најчесто балади ме инспирирале да напишам нешто.

Ми праи инспирација за кошарка да идам да тренирам ваму тамуto e to

некогаш ме инспирира на некој луди работи, како: да почнам да свирам, да пеам, и незнам ти што такви работи, само ако е некоја добра песна, поточно метал, рок и така. :)

Музиката ми одзема внимание, така да не може да ми биде инспирација

Понекогаш...ако сум сконцентрирана на лириката па си праам филм у глава шо како и ако ми се види нешто интересно си го цртам!

понекогаш да, зависи што музика ќе е :) неможе секоја музика да инспирира.

zavisi od muzikata, ima nekoi tipovi na muzika (so ne gi sakam epten) pa ponekad mi praat Bad film. ali zatoa ako si pustil neso so merak, neso so ti znaci moze epten da me ufura :)

Секогаш ме инспирира ,е сега зависи од музиката каква е и какво ми е расположението :toe:

да посебно кога слушам класика и опера, а со метал, панк и рок само се одмарам од напорна работа...

да. понекогаш. ми создава самоубиствени нагони, ме инспирира да повраќам, да пијам, плачам, скокам, играм... зависи од музиката.

Ponekogas...ama znam deka i da me inspirira i da ne me inspirira nemozam bez nea:)

Da-deifinitivno-vo SE!

PA DA ME INSPIRRA MNOGU,SEKOGAS SLUSAM MUZIKA I SEKOJA PESNA ME POTSEKA NA NESO STO SUM GO NAPRAVILA,A TOGAS KOA SUM TAZNA SI GI SLUSAM OMILENITE PESNI I SE VRAKAM VO NORMALA NEKAKO.

...pa normalno be...nishto bez muzika...i za dobro i losho raspolozenie...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom