Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
sea izedov celo paketce karameli... od so me fati kriza :) taka da, ako neAM blago po doma go srkam kremot so kutlaca :vozbud:

Извини женска вака,чисто информативно...
Кога го јадеш кремот со кутлача,цела кутлача ја полниш или само малку ???:vozbud::vozbud::vozbud:

Извини женска вака,чисто информативно...
Кога го јадеш кремот со кутлача,цела кутлача ја полниш или само малку ???:vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Kutlaca beeeeeeeeeeeeee:pos2:
Abe zenska so ti kupuvaat tebe doma edno bure so krem ili se ishranuvate vo fabrikata na agroplod:pos2::pos2::pos2:
Stvarno me inspiriras ke te stavam vo tajtl:):helou:

ја пунам до врва :) и вери фет фрл и да станам нема да ми смета :) ќе си бидам дебела а среќнааа.
аа да, и не јадам крем од агроплод, се нишам меѓу нутела и нукрема...:pipi:

ауу си го погрешила кремот на агроплод е најдобар крем во овој регион

иначе два дена без благо не би издржал на третиот ден ке ми прават три дневен помен :tapp:

нема теоретски шанси :nesum::nenene::nenene: без благо е исто како и без вода, за мене кажувам :pipi:

Епа имам издржувано...Ако сум голем зависник за благо:)

Зависник сум на благо ама можам да издржам и поќе од месец..:mist:

неможам да замислам да не каснам благо во текот на денот едноставно се чувствувам како нешто да ми недостасува. Не е важно дали е чоколадо, некакво слатко, или некои домашни колачи важно да е благо. А посебно ако сум нешто нервозна тогаш најмогу се смирувам од еден сладолед Родео корнет со ванила и чоколада. Незнам како некои луѓе не јадат благо:toe:

Јас сум една од ретките луѓе што благото не им претставува задоволство.Така да два дена можам да издржам.Можам и месец, дури и цела година.Сите ми се чудат како воопшто не конзумирам благо и немам потреба...ама затоа за солено е друга песна:pipi:

Хмм...Вчера не јадев ништо благо, денес пак ништо...значи можам :) ама затоа утре ќе и се фрлам на тортана :pipi:

Ништо не се два дена. Да беа во прашање 2 недели .. е тогаш ќе се подзамислев. :)

дефинитивно НЕ,не знам организмот ми е навикнат секој ден да си куснувам благце и неможам без тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom