Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
3 месеца сум без благо, а и не мислам да се враќам на тој вид на храна :nenene:

да можам многу не сум зависна од блашко:pos2::pos2:

во ретки периоди јадам благо, инаку не ми е ич во мисли, Колку пати ми идело од малку чоколадо да не мозам да издржам во уста од благо мислам многу малку јадам и ретко, и само со по неблаго чоколадо. И колку шо прочитав или не можат лугево без благо или скоро и да не јадат чудна работа!!!:toe:

Тоа би биле 2-та најдолги денови од мојот живот.
Едноставно би пател од тоталната агонија на недостигот на тоа нешто возвишено - благо.
лол. :pos:
би издржал ама сепак нема да бидам во најдобра состојба оти одма ми пага шекерот и ми се ,,стресва душата" :pos: како шо велат.

Неможам, ако не изедам Марс или Твикс не сум жив.

Можам и тоа како.......... можам и по недела време и више не ми преставува проблем благото го јадам онака оти ми е вкусно а не дека имам некоја потреба или пак да сум зависна од него.

Со добра волја и со јак карактер мислам дека ако не 2 дена, тогаш може да се издржи еден ден. Можеби не е толку лесно колку цигарите... Но мора да се издржи. :icon_eek: Нормално дека се можи, што е толку чудно?

Неможам ниту еден, а не па два дена да издржам :helou:

Не баш јадам благо секој ден,само многу е тапа кога ке слушнам некој како вика "благце" :kesa:

Немам јадено блаво веќе 10 дена, ова е резултат на диетата што ја започнав:toe:

Море какви колачи начекав сега > Соко Штарк-Неда се викаат .мх мх мх .. вака насабајлечки цела кутија ќе изедам

едноставно можам иако порано мислеф дека нема шанси без благо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom