во ретки периоди јадам благо, инаку не ми е ич во мисли, Колку пати ми идело од малку чоколадо да не мозам да издржам во уста од благо мислам многу малку јадам и ретко, и само со по неблаго чоколадо. И колку шо прочитав или не можат лугево без благо или скоро и да не јадат чудна работа!!!
Тоа би биле 2-та најдолги денови од мојот живот.
Едноставно би пател од тоталната агонија на недостигот на тоа нешто возвишено - благо.
лол.
би издржал ама сепак нема да бидам во најдобра состојба оти одма ми пага шекерот и ми се ,,стресва душата" како шо велат.
Можам и тоа како.......... можам и по недела време и више не ми преставува проблем благото го јадам онака оти ми е вкусно а не дека имам некоја потреба или пак да сум зависна од него.
Со добра волја и со јак карактер мислам дека ако не 2 дена, тогаш може да се издржи еден ден. Можеби не е толку лесно колку цигарите... Но мора да се издржи. :icon_eek: Нормално дека се можи, што е толку чудно?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.