Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
јас сум антиблагатор, и сестра ми заради тоа увек си добива по 2 чоколади за родендени и слични поводи, а ја не добивам ништо.Апел до гостите:носете ми пица или чипс кога ќе ми дојдете на гости, не сакам благо.
пс:јебига, женско сум и во оние сјебани периоди од месецот, најмногу ме смирува сникерс, да бидам искрена

не можам да издржам морам барем едно чоколадо денотto e to

Можам и повеќе. Јадам благо кога има во околина (во фрижидер, кај некој од друштво итн.) или кога ќе се качи температура надвор изнад 35 степени па морам да се оладам со сладолед или да ризикувам прегревање. :) Инаку некогаш поминува и месец, месец ипол без да каснам било што кое би се квалификувало како благо. Ни шеќер во кафе не ставам. :P

Sith

Mozam da izdrzam i podolgo od 2 dena bez blago.Ama sea zoso e mnogu toplo za da se razladam moram sladoled da jadam pa takada ne mozam bez sladoled 2 dena.

дефинитивно не :costumed3

Хехехе се изнасмеав кога ја видов темава! Пред два дена се зареков дека нема да јадам благо, издржав два дена ама еве денес е третиот и толку...неможам повеќе. Си кснав малку да се заблажам!!!
Ако во Македонија отворат болница за зависости од благи работи (особено чоколадни) прва сум за таму!

многу не се оптеретувам со тоа..јадам благо кога ми се јаде и не сум некој зависник за благи работи

Нема шанси да издржам цели два дена. Ќе почне да ме фаќа нервоза и да станувам неподнослива. Така да, и тие околу околу мене се грижат околу тоа дали имам јадено или не. :)

Порано уживав во благо, сеа не. Може и да не јадам месец време (ако некој не ми понуди мене не ми текнува). Можда понатака пак ќе сакам.

нормално дека можам, не сум зависник од благо!

NO WAY!!! Ne zavisnik neznam sto, mi se cini deka sum kako narkoman, pocnam da se tresam koga nemam jadeno blago! Dali ke e torta, mali cokolatca ili edna Milka so celi lesnici :)) ne e bitno, blago da e!

би издржал,зошто да не?
но доколку некој ми покаже крем бананчиња-сигурно не би издржал!ги обожавам и никогаш не можам да им одолеам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom