Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Ехее, па можам и цела недела без благо.:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg
Ако решам да не јадам нема да јадам, па не цела недела може и цел месец па уопште да заборавам каков вкус има благото.

Па да се обидам можам, а во последно време и благо помалку јадам.

Последниве три дена немам ставено во уста ништо благо!
И не е дека не ми недостига ама си се убедувам себеси дека мора да го издржам периодов за да не се срамам на плажа:)

Анастазија напиша:
Последниве три дена немам ставено во уста ништо благо!
И не е дека не ми недостига ама си се убедувам себеси дека мора да го издржам периодов за да не се срамам на плажа:)

хаха... ја повеке би ти препорачал да тренираш нешто.

иначе според мене обичната кока кола е мноогу подобра од Лајтот. Не знам некако лајтот ми се гади дури и од самиот негов мирис.

Dva dena !? Nemoguce, dva saati pa .... pa ni toa nemoze be vie ste ludi ova e nemoguce :nenene:. Daj ne postavuvajte vakvi prasana nekoj ke se prasuvaat sto e bole da me preskoknat ili zaobikolat

Па шо знам...Не би сакал и несакајќи и не би издржал(ке каснам нешо чат-пат),А до сеа сум бил 2 дена без благо само кога сум бил болен (како минативе 2 дена )

нема шанси одма се деконцентрирам

Jas zavisnik sum potvrdeno od doktor i mu veli da namaluvam sekoj den se pomalku da jadam blago ama nemozam,pa dva dena ic da ne kasnam nema sansi.

Сум пробала ама некако слабо ми иде за ден може да се прави муабет ама два никако.

Мари напиша:
ajde da ve vidam sto mislite?

Шо мислам :lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud:. Абе ја без благо едвај пола саат издржувам а не пак два дена.

Благо, скоро и да не конзумирам.Ако осетам дека ми паднал шеќерот ќе лапнам нешто набрзина, инаку за производи со бел шеќер нема потреба бидејќи јаглехидрати има доволно во останатите производи што ги конзумираме.
Лажица мед или парче дехидрирана папаја и ништо повеќе. Некогаш и со недели се случувало да не јадам благо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom