Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
puff.... ја имам издржано 5 дена не па 2!! :) тоа беше кога бев на диета (5 дена) и не јадев ич благо и се издржува само треба инат да тераш :)

КОЛКУ?!?! 2 дена?
Па ја сабајле јадев благо сеа мислев ќе паднам у несвест ако не каснев благо пак. Без солено можам и цел месец али без благо тешко. :pipi:

Без благо неможам да издржам еден час а не 2 дена и кога сум на тренинг скришум си јадам албени чоколадо:).

Па можам зошто да не. Сакам многу благо и го јадам, ама да сум до толку зависен од него не. Можам и повеќе од два дена без благо.

Нема проблем можам и 1 месец ако сакам.

Не јадам благо така да можам и гинисов рекорд да поставам само кажете кој го држи до сега тој рекорд.За солено неможам да издржам два дена а за благо кога ќе посакате ќе издржам.

Абе можам, ама тешко ке одит. Јас не сум јас ако не каснам нешто благо во текот на денот. Можам на пример без солено колку сакам, цел ден само благо да јадам, ама обратно....тешко :)

Летото јадев минимум по 300-400 грама чоколадо дневно. И фатив алергија многу нормално :pos:
Сега си јадам по 40 грама на ден па преживувам некако иако се нафрлам на телото откако ќе изедам :jaj:

Можам без благо да издржам колку што сакам. Ретко јадам благо, може еднаш во три - четири дена :toe:

Благо немам јадено некои си 3 недели веќе и нема да јадам едно 2 месеци минимум :) Така си реков и малце тешко е али, особено на почетокот беше ептен тешко али тоа е :)

Jадам благо по две и повеќе чоколади на ден.Бананите чоколади мн ми се допагат па нив повеке ги преферирам и 5денара се//Без пари!

Како некои членови се изненадија дека некои неможат без благо. Па јас не јадам често може и цела недела да не јадам. Малце ми е претерано некои што викаат дека неможат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom