Не јадам благо така да можам и гинисов рекорд да поставам само кажете кој го држи до сега тој рекорд.За солено неможам да издржам два дена а за благо кога ќе посакате ќе издржам.
Абе можам, ама тешко ке одит. Јас не сум јас ако не каснам нешто благо во текот на денот. Можам на пример без солено колку сакам, цел ден само благо да јадам, ама обратно....тешко
Летото јадев минимум по 300-400 грама чоколадо дневно. И фатив алергија многу нормално
Сега си јадам по 40 грама на ден па преживувам некако иако се нафрлам на телото откако ќе изедам :jaj:
Благо немам јадено некои си 3 недели веќе и нема да јадам едно 2 месеци минимум Така си реков и малце тешко е али, особено на почетокот беше ептен тешко али тоа е
Како некои членови се изненадија дека некои неможат без благо. Па јас не јадам често може и цела недела да не јадам. Малце ми е претерано некои што викаат дека неможат....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.