Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко, тешко :) Цело време коа сум дома или надвор мора нешо благо да каснам оти ме фаќа криза :)

Јас не можам 1 саат да издржам без благо, а камо ли 2 дена

Кaкви два дена. Кога сум Скопје понекогаш и месец два ни благо ни солено не гледам :))

Можам, многу лесно , нема да јадам и толку. Благото многу лошо влијае на лицето и воопшто на целото здравје, па затоа го избегнувам. Кога одреден период ке се откажиш од благо после тоа нема да ти биде убаво да го јадиш бидејки ке си навикнат на здрава храна

Нема шанси...алал да му е на тој што може...јас нема теоретски шанси да издржам...министер за благи вкусови:pipi:

Можам, многу лесно , нема да јадам и толку. Благото многу лошо влијае на лицето и воопшто на целото здравје, па затоа го избегнувам. Кога одреден период ке се откажиш од благо после тоа нема да ти биде убаво да го јадиш бидејки ке си навикнат на здрава храна

Мнооогу зависи каков вид на благо консумираш, колку често го консумираш и дали потоа соодветно ги согоруваш тие калории. :wink:

Еден пример е постоењето на темно чоколадо (60%-99% чисто какао), а доколку не си запознаен, имаш повеќе на македонски пишано тука (а и на скоро сите реномирани веб научни портали...) :): http://www.idividi.com.mk/Zdravje/Ishrana/461742/index.html

П.С. И да не избегам од темата: Сум издржал и неколку дена без типично благо во форма на еурокрем и/или млечно чоколадо ........ но без овошје и/или темно чоколадо - тешко. :vozbud:

ДА, можам да издржам
Али благото ми е дел од секојдневната исхрана и засега не гледам причина зш би престанал да го конзумирам (освен тоа што имам неколку килограми вишок):kesa::)

Normalno deka mozam da izdrzam.:smir:

Ne mozam da izdrzam bez blago, posebno posle jadenje moram da kasnam nesto blagicko.

Можам цел месец да не пробам ништо благо не сум по благото.

зависи. некогаш со месеци не јадам ништо благо.. ама ког ќе ме спотера нема застанување.... сега ми е баш тој период... дури ако нема ништо друго... им го сркам на децата еурокремот со лажица!:kesa:

Нема теоретски шанси ..... Ако не апнам благо барем еднаш во денот незнам што може да се случи ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom