Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ја читам темава и се чудам...не една , туку четири девојки го силувале... значи веќе ништо не може да ме изненади. Инаку да се осврнам на темава... валда може да се силува машко... само незнам...дали ќе му се дигне.Ама па од друга страна чим овие четири се задоволиле во Шведска најверојатно може и тоа повеќе пати. јас лично едноставно неможам да го жалам силуваниов тип...:vozbud::vozbud:

ке му се дигне не се секирј ке го приклучат него на Хидраулик хехехехехехе или на некој друг стимулатор, али типот изгледа бил надарен ептен или којзнае колку фраер чим го силувале :pos2: :pos2:

ке му се дигне не се секирј ке го приклучат него на Хидраулик хехехехехехе или на некој друг стимулатор, али типот изгледа бил надарен ептен или којзнае колку фраер чим го силувале :pos2: :pos2:

Типот ако бил фраер немало мајка му да пријавува во полиција дека нејзиното невино детенце е силувано. Абе којзнае кој филм го тера типов.

Јас,со страп-он:vozbud:

абе да би ме силувал ти верујем али со што :nesum: ако ке си играме Role Playing :pos2:

Типот ако бил фраер немало мајка му да пријавува во полиција дека нејзиното невино детенце е силувано. Абе којзнае кој филм го тера типов.

е тука у право си до некаде хехехехехе.

Али којзне мозда има и такви жени со сктиени фетиши сакат да си пробат или можда сакале да у се одмазат на детето поради инает што машките во минатото ги злоупотребикле жените али и у право се ја мисла жените треба да не силуваат ајде жени на акција што чекате одмаздетесе хехехехехех.

Има секакви луѓе со секакви фетиши али сите не се такви само тоа можам да кажам другото не знам како и зошто му се случило на типот

Па стварно сте многу чудни, како сте го сфатиле силувањето како да се работи само за секс. Жените можат да силуваат маж, не се работи за само за така да го наречам класичен секс, туку различни варијации на сексуално задоволување односно искористување. Силувањето претставува полов напад на лице кое е под закана, присилба значи лице кај кое не постои желба за секс, кое е принудено поради создадениот страв на тоа. Жената/ девојката е во можност да создаде таков страв кај одредено лице од спротивниот или истиот пол и на тој начин да изврши обљуба односно полов напад. Токму обљубата може да биде манифестирана различно,за да постои силување не е нужно да постои пенетрација, може да се работи за употреба на садизам или некакви фетиши,кои кај силуваното лице или пак кај пошироката јавност би предизвикале одбивност,гадење презир. Најважниот момент секако е недостигот на волја кај силуваното лице и отпорот кој тоа го дава. Ако во текот на чинот се појави волјата или пак желба тогаш веќе не станува збор за силување. :toe:

имам гледано филм кога една група женски го силуваја момчето. и мислам дека може да се деси силуванје. тоа да биде мн нападно и без дозвола од машкото

не знам, ама мислам дека мозат.Особено психички ЛОЛ... а мила?

Па стварно сте многу чудни, како сте го сфатиле силувањето како да се работи само за секс. Жените можат да силуваат маж, не се работи за само за така да го наречам класичен секс, туку различни варијации на сексуално задоволување односно искористување. Силувањето претставува полов напад на лице кое е под закана, присилба значи лице кај кое не постои желба за секс, кое е принудено поради создадениот страв на тоа. Жената/ девојката е во можност да создаде таков страв кај одредено лице од спротивниот или истиот пол и на тој начин да изврши обљуба односно полов напад. Токму обљубата може да биде манифестирана различно,за да постои силување не е нужно да постои пенетрација, може да се работи за употреба на садизам или некакви фетиши,кои кај силуваното лице или пак кај пошироката јавност би предизвикале одбивност,гадење презир. Најважниот момент секако е недостигот на волја кај силуваното лице и отпорот кој тоа го дава. Ако во текот на чинот се појави волјата или пак желба тогаш веќе не станува збор за силување. :toe:

абе каков маж е оној што ке ја донесит работата до силување ај не ме заебавај:toe: ке ме силувал жеха како да не, ко прво ако ми се пушти и не сакам ке и речам не на добар начин ако навали ке ја шамарам и ке плаче цела недела, али ако е некоја бомба и да ми се пушти и да и речам не хммммммм не ми се верува би требало да си тотален геј за да го направиш тоа ја за мене би ја плескал и ке сакам уште ако ми дозволи утредента :pos2: па силување жена на маж не знам треба да си ептен мало човече и слабо за да ти го стори тоа :smir: :smir:

абе каков маж е оној што ке ја донесит работата до силување ај не ме заебавај:toe: ке ме силувал жеха како да не, ко прво ако ми се пушти и не сакам ке и печам не на добар начин ако навали ке ја шамарам и ке плаче цела недела, али ако е некоја бомба и да ми се пушти и да и речам не хммммммм не ми се верува би требало да си тотален геј за да го направиш тоа ја за мене би ја плескал и ке сакам ште ако ми дозволи утредента :pos2: па силубање жена на маж не знам треба да си ептен мало човече и слабо за да ти о стори тоа :smir: :smir:

Па не знам каков маж си ти:smir:, ама знам дека кај нас во земјава имало таков случај,силуваниот бил таксист кој го измамиле да се качи во нечиј стан и таму не знам како го совладале неколку жени, а потоа го силувале цела вечер.Немам информации за изгледот на силувачките. Знам дека случајот бил пријавен во МВР и тие биле пронајдени и уапсени:vozbud:

Па не знам каков маж си ти:smir:, ама знам дека кај нас во земјава имало таков случај,силуваниот бил таксист кој го измамиле да се качи во нечиј стан и таму не знам како го совладале неколку жени, а потоа го силувале цела вечер.Немам информации за изгледот на силувачките. Знам дека случајот бил пријавен во МВР и тие биле пронајдени и уапсени:vozbud:

прв пат го слушам ова, не знам можеби кој знае ако е некоја каратистка на црн појас 6 дан или некоја ММА тепачица тогаш си наебал, бам ке ти напрајт некој аикидо трик или џуџицу и го налапа толку си отиде невиноста хехехехехехех.:pos2: :pos2:

Можат , јас сум доказ ...:kesa:

И како ти беше?Те средија?Сакаш пак?Ги мразиш сега?Колку беа?Ти само ќутеше или викаше за помош?Се гордееш со тоа?Извадија некој алат за средување?Те болеше?Плачеше ли?Би сакал ли повторно да те силуваат?Твоите дознаа?Имаше реакции од страна?Те погледнаа ли после во очи?Ти се извинуваа ли потоа?Побараа ли прошка на прочка?Што помислуваше во тие моменти?Се почувствува искористен?

Како не може бе, ќе ти го испуши, ќе ти се дигне, запиен.
Ама резил кај ќе збори некој. Плус нема никакови психички трауми, голема работа, си ебел некоја која не ти е по кеиф.
(добро да не збориме за ептен екстреми)

Како не може бе, ќе ти го испуши, ќе ти се дигне, запиен.
Ама резил кај ќе збори некој. Плус нема никакови психички трауми, голема работа, си ебел некоја која не ти е по кеиф.
(добро да не збориме за ептен екстреми)

Па нагласив дека не мора да ти се дигне за да те силуваат, што ако ти бутнат нешто во анусот на пример,а ти си стрејт? Тогаш ќе станеш жртва? Ќе имаш психички трауми? Ќе ти се дигне ако после тоа ти го испуши? Ќе можеш да ја ебеш иако не ти е по ќеф? ( се извинувам поради употребените вулгарности :smir: )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom