Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Некако не ми изгледа изводливо :raz:.
Ако му се присака тоа не е силување, а ако не сака нема шанси да бидни работа.

Ne e bash taka. Obichno se raboti za nekolku devojki/zheni koi prisiluvaat mazh na seks so zakani po zhivotot (ili ako ne toa, so zakani za neshto shto nemu mu e epten mnogu drago/vredno).

Primer, dve zheni ti pretat so repetirani pishtoli deka ako ne legnesh so tretata, kje te upucaat. Kje ispukaat 3-4 kurshumi okolu tebe, kolku da osoznaesh deka ne se sheguvaat. Mozhe i da dobiesh kjotek uz toa pred da stane siluvanjeto.

E sega, ako e zhivotot zalog, verojatno 99% mazhi bi se primorale na seks, iako najverojatno deka pod psiholoshki pritisok, nadvoreshni stimulansi i toa kako bi bile potrebni...

Хмммм, а не се рачуна како силување едноставната неодоливост на двете млади промискуитетни девојки? Мислам, чисто дали може да се земе во своја одбрана де... да знаеме, да се подготвиме.

Некако не ми изгледа изводливо :raz:.
Ако му се присака тоа не е силување, а ако не сака нема шанси да бидни работа.

Ех не е изводливо ... и тоа како е.
На пример, планираат две девојки, го договараат типот, се пијанчат, тој им паѓа на исфорсираното деколте или на што и да е, го силуваат и си одат. Другиот ден, кога ќе се отрезни типот веќе ќе е со прстот во иста, зачуден како можело и нему да му се случи да биде силуван.
Пример де ... :toe:

Гарант можат никој не упаднал во женски затвор да каже ама ако таму не го ''јадеш'' нигде нема sdsd

Interesno e shto spomena, bash zavchera bev na poseta vo zhenski zatvor, odnosno na zenskoto krilo na zatvorot. Koj haos e toa, tamu definitivno mozhesh da bidesh siluvan. Posebno od "izolirani" tipki vo samici, odnosno ubijci, pedofilki i slichni. Povekjeto se vo zatvor zaradi droga i ponekoj grabezh. Vo sekoj sluchaj, imaat dimenzija koja poretko ja gledam kaj ostanatite zheni: upotreba na sila!

Imashe eden hrvatski logor vo Bosna pred 15tina godini, tamu stav i trepet bea 2 devojki, chuvari, koi prisiluvaa logorashii da se grizat (megju drugoto), a podocna nekoj od tie osakateni (od grizenje) bil primoran spiel so devojkive. Strashno...

хаха необично е силување на машко но сепак да може и тоа да се случи :toe:

А иначе може и машкото да се правда на женската кога оваа го фатила со некоја друга ''надаренка'' плавуша као демек оваа го присилила на однос :nesum:

Ќе пробам како иде силувањето машки, па ќе ви кажам...:))))

сакам само да ме силува некоја јака теткица и тоа сам би и се дал да ме силува без проблеми:pos2:

abe odma gi tuzam /
:)
se rabira deka moze , ednas citav vo crna hronika mu se sobrale 2/3 nimfomanki i tipot zavrsil na bolnica , kolabiran , grevota !
pozZ

abe odma gi tuzam /
:)
se rabira deka moze , ednas citav vo crna hronika mu se sobrale 2/3 nimfomanki i tipot zavrsil na bolnica , kolabiran , grevota !
pozZ
се чувствувам моментално многу слабо ни чаша вода неможам да дигнам

може, ама каква би била девојката, не мислете дека некоја секси бомба би ве силовала, таа може кога сака да најде некој за онаа работа, поголеми се шансите некоја која ептен загорела како партизанско тенџере и што и летнало чавчето од главата да направи такво нешто, не очекувајте дека ќе биде некоја лепотица.

а дали е силување ако го врзам...или е поише предигра..да да..ама сакам некој да силувам....и да го врзам тоа обавезно :vozbud:хихихи

адли има некоја девојка тука доброволка да ме силува мене :vozbud: баш би било добро искуство хехехехе.

Али има случаеве кога девојки силувт машки али ретки и тоа се случува кога некоја стара мома на 45 год. возрст се запалила и ке си земе некое 16 год. дете ке го излаже и ке му о стегне хехехехехехе :pos2: :pos2:

Леле ја читам темава и се чудам...не една , туку четири девојки го силувале... значи веќе ништо не може да ме изненади. Инаку да се осврнам на темава... валда може да се силува машко... само незнам...дали ќе му се дигне.Ама па од друга страна чим овие четири се задоволиле во Шведска најверојатно може и тоа повеќе пати. јас лично едноставно неможам да го жалам силуваниов тип...:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom