Дали мислите дека Скопјани се накурчени? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечко, нешто не си арен хахахаха, ти се чувствуваш нешто супериорен, се чувствуваш дека си над мене што си од Скопје?

Си може бе! Плус и ѓупциве сакаат да се викаме Репубика Скопје, тоа е доказ дека ви рул д ворлд :toe:

Скопјанин ти е мисловна именка.
Скопјанин ти е некако како синонимот Краш (Загреб) за чоколадо во прав, кој се става во млеко и добиваш чоколадно млеко.
Поимот деца... поимот е во питање !

Можат скопјани да се праат курац ипол пред луѓе од другите градови али скопјани меѓу себе очи си вадат.. али пред нас ''провинцијалците'' се олеле мајко: најмоќни, сезнајковци, па овој близок му бил па оној па се прскаат како се јаки фраери, а уствари со тоа се тешат самите себе колку се несреќни и лечат комплекси :icon_roll Додуша веќе секаде е исти курац разне дужине само што некаде се поизразени таквите, а во Ск се изразени и те како. Жално, мислат дека сите девојки се палат на пари коли станови и само тоа им е во главата пошо девојките кои НЕ РАЗМИСЛУВААТ ТАКА не им се интересни. Како и да е, најжални ми се оние шо живееат 5члена фамилија у еднособен стан али важно на "искачање" се фаци... бидете тоа што сте повеќе ќе ве ценат. Јебига :toe:

Hah,pa se zavisi do covekot prvo,zavisi kakov e kako licnost,a druga rabota sto vlijae na odnesuvanjeto e i okolinata.Znaci,ako okolinata ti nalaga da stanes takov,togas ke stanes takov,zosto koa ke vidis deka koa si dobar pomalce te pocituvaat,ke pocnes da se kurcis i ti i da pokazuvas zabi,zosto togas te pocituvaat povekje.Jas sum od Skopje,i bez razlika na toa,jas nemam nisto povise od vas,jas sum covek kako i site ostanati,taka da,nema potreba od kurcenje,no pak ke recam deka okolinata ti nalaga vo nekoi momenti da se odnesuvas taka,a vo Skopje ima sekakvi lugje,kako sto gi ima sekade.A toa deka sme nakurceni,nemozete da zborite u globala,bidejki sekoj si e svoja prikazna!Zosto ne zborite za ohrigjanite!Koa ke otide nekoj tamu na odmor,se silat,glumat nesto mafijasi,ili se bezobrazni na primer taksistite i za destinacija najmala imaat fiksna cena od 150 denari.Znaci temava ja napravil nekoj koj pocuvstvuval deka se takvi skopjani,a jas treba da napravam druga tema,za toa kakvi se nekoi od drugite gradovi!Zatoa ne sudete za skopjani,koa i vie ne ste podobri od nas,a ni nie ne sme podobri od vas,SITE SME ISTI:):):)))))

Hah,pa se zavisi do covekot prvo,zavisi kakov e kako licnost,a druga rabota sto vlijae na odnesuvanjeto e i okolinata.Znaci,ako okolinata ti nalaga da stanes takov,togas ke stanes takov,zosto koa ke vidis deka koa si dobar pomalce te pocituvaat,ke pocnes da se kurcis i ti i da pokazuvas zabi,zosto togas te pocituvaat povekje.Jas sum od Skopje,i bez razlika na toa,jas nemam nisto povise od vas,jas sum covek kako i site ostanati,taka da,nema potreba od kurcenje,no pak ke recam deka okolinata ti nalaga vo nekoi momenti da se odnesuvas taka,a vo Skopje ima sekakvi lugje,kako sto gi ima sekade.A toa deka sme nakurceni,nemozete da zborite u globala,bidejki sekoj si e svoja prikazna!Zosto ne zborite za ohrigjanite!Koa ke otide nekoj tamu na odmor,se silat,glumat nesto mafijasi,ili se bezobrazni na primer taksistite i za destinacija najmala imaat fiksna cena od 150 denari.Znaci temava ja napravil nekoj koj pocuvstvuval deka se takvi skopjani,a jas treba da napravam druga tema,za toa kakvi se nekoi od drugite gradovi!Zatoa ne sudete za skopjani,koa i vie ne ste podobri od nas,a ni nie ne sme podobri od vas,SITE SME ISTI:):):)))))
Таман си е друже :salut: И јас и у глобала зборев дека како такви ги знам, иначе многу нормално е дека не се исти сите.. а таквите ги има секаде, само некаде се поизразени некаде не се толку и така... тоа ми беше зборот у главно :smir:

Таман си е друже :salut: И јас и у глобала зборев дека како такви ги знам, иначе многу нормално е дека не се исти сите.. а таквите ги има секаде, само некаде се поизразени некаде не се толку и така... тоа ми беше зборот у главно :smir:
Hehe,se soglasuvam,ali ubavo vikaat "Edno skapano jabolko,gi skapuva i drugite",hahaha,taka,kaj so ima kurnazi i okolinata ke stane takva,a za toa deka se falat,ima mn takvi sekade,samo nez sto dobivaat ako se pofalat.Toa pali samo kaj niskointelegentni licnosti,najcesto devojki(izvinete),koi im se dopagja koa ke go slusnat toa:):):):)))

Ова со темава било јака работа,кој би можел да помисли дека има толку искомплексирани “импотентни провинцијалци“ кој си лечат комплекси со “накурчени скопјани“.
Просто не ми се верува:nesum:

Ова со темава било јака работа,кој би можел да помисли дека има толку искомплексирани “импотентни провинцијалци“ кој си лечат комплекси со “накурчени скопјани“.
Просто не ми се верува:nesum:
викаш да отвориме една тем ШТО МИСЛИДЕ ЗАШТО ИМА ТОЛКУ ИСКОМПЛЕКСИРАНИ ПРОВИНЦИЈАЛЦИ? хах ке не убијат ако овориме таква тема
П.С а драги мои „провинцијалци“ што мислите ЗАШТО СЕ НАКУРЧЕНИ СКОПЈАНИ? или па КОЈ ГИ КУРЧИ СКОПЈАНИТЕ?

накурчените никогаш нема да излезат од нивното село.....за другите немам зборови-нормални луѓе...

Јас не сум скопјанец но мислам дека ни сметаат заради нивната опуштеност....
Ова е мое мислење

Поздрав

Ко ќе се роди провинцијалче, татко му му вика - Ќе те пратит татЕ на факуљтетон у Скопје, Скопјанец да ми станеш... И ондак бе ние низ граТ бараме место за паркинг... Е, нема... абе комшијата (тазе доселен), два стана зема у Скопје, чисто у инат...(незнаеше шо да праи со парите од нивите), па док седеФме кај мене у двор, му викам шо сеа? - Е сеа, сеа... епа незнам...? ми вика... А како ќе знае, ги еба парите, а патлиџани на тераса не раснат... Ама ко ќе иде у село...Еееејјј .. ДВА СТАНА у Скопје има...ЕЕЕјјјјј...
Е, ве молам, ко ќе тргнувате накај Скопје, потсечете нокти, многу гребете, аман...

Не мислам дека сите скопјани се накурчени, дел од нив да, но не и сите. Но поради тој дел и останитете го носат епитетот накурчени :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom