Дали македонските јавни фаци се секси?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Аааааа Мистичен галиба добра е ... него како не е помлада едно 10-15 години ... ќе ти бев главен ривал :P 8) :P

city напиша:
ABE KAZI MI VO KOJ VESNIK TI BI OBJAVIL STATISTIKA [PAZI :) ] DALI MAKEDONSKITE JAVNI FACI SE SEKSI, A ISKRENO MISLENJETO SAMO ME INTERESIRA A TI AKO MISLIS DEKA NEKOJ TE EKSPLOATIRA NE OSTAVAJ KOMENTARI, OVDE NISTO NE E ZADOLZITELNO

:shock: Зошто ми се караш :D Не реков ништо лошо :lol:
Инаку, така оди...така прават мрзливите новинари...прашање ваму, прашање таму..седи на интернет, прашање на некој форум и на крај ќе видиш во весник: македонските граѓани за најпривлечна јавна личност ја сметаат Сузана Спасовска :lol:

olivera.gif

Оливера!!! :oops: :oops: :D

Само оваа слика ја најдов, не се фотографира баш :lol:

StenmarC напиша:
Мистичен напиша:
Маченце мое мазничко...:-)

Какво маче бе ... види цурата каква е :P 8) :P
На цурата мислам...не за џабе кажав дека за мене е најсекси македонска јавна личност.

Јасно ми е де ... само онака добро се поклопи тоа па не можев да оддолеам да не го пишам :P 8) :P

btw цурава супер изгледа али не ми се свиѓа како пее
elena2.jpg

StenmarC kaj si ja nasol ovaa slika,ima miljon PObolji:)

Sfetle напиша:
StenmarC kaj si ja nasol ovaa slika,ima miljon PObolji:)

Таа ми дојде прва пошто ме мрзеше да барам слики од неа ... иначе знам дека има мн боље 8)

mmmm...edna od A1 vesti ja zaborajv u kurac....Biljana mislam deka se vikase....eptem jaka tipka e :lol: i Toni normalno :lol:

Еве уште две фотки чим ни тргна дискусијава за Оливера:
olivera3.gif

olivera2.gif

stavrno e dobra Olivera da ti e merak da ja gledas, i ne semo vaka od sexy aspekt i vo zborenje e dobra, sto im pravi na politicarite, sekoja cest
nego sto mislite za Biljana Sekulovska (A1)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom