Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имав многу сега се е тргнато.Неколку пати ги ставав па ги вадев па нови ставав и така ама сега конечно No more...

Целата соба ми беше изналепена со постери фудбалери, но ги тргнав сега е белина.

Никад не сум лепел,а убаво е да се стаи нешто..Од Челзи може нешто да се залепи..се продаваат негде добро постери??

Моментално не практикувам вакви нешта, а не планирам ни за во блиска иднина.

Имам само една слика залепена на вратата од мојата соба СУНЃЕРОТ БОБ :) срце мало :)

Имам залепено еден од Еминем и еден од Арсенал :)

Претходно имав многу постери почнувајќи од Trezeguet па се до Evanescence. Сега имам нацртано графити на ѕидот (по еден на ѕид ) и да ви кажам подобро ми изгледа со графити одколку постери :)

Порано цела соба со постери (од фудбалери(AC Milan), кошаркари(La Lakers), од волшебнички и др.), а сега имам единствено постер од Sebastian Giovinco и слика од Тоше П.

Имам само две слики од омоти на албуми од Орфанд Ленд, и .... толку, ништо повеќе. *гордосмајли*

Цела соба ми беше со постери..али му текнало на стариов летово да кречиме па ете ги..стојат во пакет ...а и дзитчево ми е бапка бело така да не го флекам веќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom