Дали лажат децата?

• Креатор на темата Креатор на темата slavica.k
  • Време на започнување Време на започнување
Аиии раструр прават и не само децата :helou:

Исто ко да прашаш " Дали луѓето дишат? "

А кој не лаже?
И плус тоа кај децата е многу развиена фантазијата,некогаш и неможат да ја разликуват од реалноста до што доаѓа до несвесно лажење.
Душички бе колку неспретно лажат,а толку се убедени дека им веруваме :pos:

Na deca ne treba da im se veruvam ama nekogas i ja kazuvaat vistinata:smir:Jas toa sum go primetil...

Па децата лажат, и тоа лажат на големо :)
Познато е дека децата се „ангелчиња“ тие лош збор не кажуваат камо ли да излажат некој. :smir: :vozbud:

Абее
Мојте Никат Не Сум Ги ИзлаЖала Ни Пак Ке Ги ИзлаЖам .. Неам Зашто , Кога Секат Ме Разбираат ...

Аааа Дека Сум ИзлаЖала , Сум ИзлаЖала :) Али Не Со Лоша Намера , Туку За Да Се Заштитам Самата Себе :) Huhu

ouu ne da lazat :) ama treba da znaes kako da gi potkupis :)) za da ti kazat neso so te interesira :))

лажат и те како. лажам и јас ама само коа треба и само дома =) иако на крај ја кажувам вистината али после извесно време коа ќе нема опасност

Site lazat i vozrasnite i decata :toe:

Кои деца не лажат,па и возрасни луѓе ?
Се знае дека сите лажат

Прави син ми беља у друга соба,идам да видам што се десило и гледам истурен сок на тепих.Го прашувам малиов,кој го истури сокот,он ми вика даде.Сигурно?Да.Ме лажеш? Да. No comment:toe:

лажат и те како. лажам и јас ама само коа треба и само дома =) иако на крај ја кажувам вистината али после извесно време коа ќе нема опасност
Такоџе..

јас ко бев мала ич не лажев, сега од ко пораснав лажам

:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom