Дали јадете морска храна?

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad II Draculea
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете морска храна?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
обожавам морска Храна затоа што јас претежно и тоа јадам!!!(бидејќи сум вегетаријанец)

ja sakam morska hrana,ama nema od kaj da nabavam!

Да јадам,не многу редовно.Вкусно е,особено октопод.

Јадам и тоа како јадам и многу ми е вкусна

Јадам, многу е здрава а и вкусна ми е....само не сакам кога ке налетам на некое ковче

Обожавам морска храна, особено лигњи, ракчиња и шкампи, школките не ми се многу вкусни....

Незнам дали ова погоре што го читав беше искрено или некое цепање не е ни битно...мене воопшто не ми се свиќа таа храна а не ме ни најадува фала богу!
Имам пробано се што може да се најде на нашиве простори(Балканов и у негова близина) и :pov:

....
Прво за у мој организам не е било каква морска риба поради тешкиот мирис и специфичниот фкус кој не ми лежи *гадење* шо значи уште помалку морски плодови ко школки лигњи и такви ствари...
одвратноо :(

Mrzam morska hrana! Ednostavno nemozam da go podnesam mirisot. Mnogu mi e odvraten. Iako site od moja familija sakaat, jas sum edinstvenata sto mrzi.

Мене морската храна ми е гадна!:pov:

jadam morska hrana ponekogas..najmnogu riba i rakcinja a poretko i neso drugo

Јадам само риба ама слабо и тоа во последно време!

Scami , rakovi , riba mozi a onakvi skolki i lingi nikako (mussels) bljak.

Риба сакам да јадам, ракови исто така многу, школки не сум пробал до сега ни јас самиот не знам зошто ама може ќе пробам во иднина,
Лигњи не доаѓа во предвид, бидејќи треба ептен изгледа да се погодат и свежи и добро зготвени па за да се вкусни, инаку повеќе слушат како гумчки за дихтување цевки,
друго морско не сум јадел, ама денес сецирав една морска ѕвезда по зоологија вежби.

блјак мразам морска храна. штом го мириснам мирисот на шкампите на лигните и октоподот ми се поврака. блјјак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom