Дали имате талисман?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
imam edno bluzice sekogas koga go nosam mi nosi sreka.........

Bile напиша:
Divine imashe pishano (kolku shto se sekjavam) dali imate nekoe "parche" obleka, koe koga go nosite vi nosi srekja i pagja seks :D Doiskazi se ako ne ti prechi :D Objasni ni kakvo e toa bluziche i za shto ti nosi srekja :D

FortunE напиша:
Bile напиша:
Divine imashe pishano (kolku shto se sekjavam) dali imate nekoe "parche" obleka, koe koga go nosite vi nosi srekja i pagja seks :D Doiskazi se ako ne ti prechi :D Objasni ni kakvo e toa bluziche i za shto ti nosi srekja :D

Не за што и носи среќа туку каков секс паѓа! Ајде ајде, а ти ма ... до каде си?

Devilish Angel напиша:
... tuku interesen muabet neshto za GRADNIKOT na Fortune prochitav ... Go isproba ili ushte treba da chekame? ....
E aj kazi koga da go isprobam? :D Izmorena sum, ne mozam da izleguvam, ne mozam da krenam glava od rabota, nemam vreme za nishto :( (Stavam vakvo smiley, zatoa shto ne znam so koe bi iskazala ironija :D ) Koga ke se "rasteretam" malce, veruvaj deka ke bidesh izvestena :D

Dobri sme, seuste se dodrzuvame za temata ;)

Inache i jas si imam edna srekna koshulka, koga i da ja nosam samo glava (gorna) megu cicki zaglavuvam :shock:. Prvpat se sluchi vo Istanbul, pred godina dena, od togash navaka, stom sakam da lizam bradavica ja oblakam nepeglana! 8)

Devilish Angel напиша:
... tuku interesen muabet neshto za GRADNIKOT na Fortune prochitav ... Go isproba ili ushte treba da chekame?

Заборавив да си кажам, ајде да не ве ставам во мисла... ГРАДНИКОТ е веќе испробана работа, дефинитивно ми е среќно парче облека, а како нема да биде кога е преубав (а и гаќите де) и убаво стои :lol:

Многу малце луѓе гледам пишувале на темава... Ајде некој од поновите членови нека си се отвори :D

Јас не сум понова :twisted: Да праам нов јузер за да си кажам нешто друго ако имам? :lol: :lol: :P

Ајде чекам да додадеш! Каков нов јузер, што ти е? Олесни си :lol:

Фала, најфалаааа ... во последно време све ми е талисман ... хмм кој го сменал насловот? Смешка ми е :lol: :lol: :lol: Значи све од долен веш до џемперчиња! :lol: :lol: :lol: :wink:

Da ti kazam pravo devojkata mi ima lucky tanga cim ja vidam odma imame sex :lol: .Imam edna maicka stones bela skroz na skroz mislam deka mi lucky.

divine напиша:
Фала, најфалаааа ... во последно време све ми е талисман ... хмм кој го сменал насловот? Смешка ми е :lol: :lol: :lol: Значи све од долен веш до џемперчиња! :lol: :lol: :lol: :wink:

Јас го сменав насловот оти имам и јас талисман :lol: :lol: :lol:

Ми купија едни сино-небесни гаќи и имам приметено дека работите драстично се менуваат кога ќе си ги облечам. :twisted:

Не немам таква работа

секако прстените без нив неможам

Da imam, toa se specijalno dizajniranite laznjak gaki za plaza koi odnapred imaat mesto za napumpan banana babacko laznjak...sto mislite Vie curite samo ke lazete so ova novite lazni grudnjaci a ? :)

daaaaaaaaaa bez toa mislam deka potsvesno ne mi ide na toa ako ne go nosam,normalno bez crveniot korset od mng!!!:icon_lol: :icon_lol: :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom