Имам и тоа како...слушнав пред некое време нешто со озон имало не си осеќал никакви болки...па имам план да посетам заболекар со таква опрема...зш ако одам на друг може и да не станам од столот...)
Уф! памтам како мала мноогу се плашев од заболекари,кога ќе ме однесеа моите,не можеа да ме задржат на столот, нон-стоп им бегав:pos2:
сеа не се плашам толку многу.кога треба да поправам некој заб...анестезијата ми го убива стравот:helou:
Не се плашам, воопшто Како мал еднаш ме болеше заб, ужасно... Било која болка ќе ја истрпам повторно и повторно... само пак да не дојде до такво нешто.
Немам страв некој голем од забар
Мн мразам коа ме боли заб и во било кое време да е одма идам на лекар(дежурен)
Инаку редовно правам контрола на забите и немам проблем со нив
Како мал имав страв и мн се ежев кога ќе почне да ми стргат по забот, поготово кога идев кај стрина ми која е стоматолог, не ми даваше да мрднам додека не го завршеше забот, ако треба и за стол ќе ме врзи.
Али неможам да се пожала на тоа бидејќи ако не беше она уште кога бев мал да ми среди забите, сега незнам каков би бил...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.