Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
Najmnogu na svet:nesvest:. I ako ima nekoj da mi kaze sovet kako da go prebolam toa, t.e. izdrzam go molam da me posovetuva, zasto moram najbrzo da idam na zabar:(:cry::icon_conf:kesa:

Нека ти стаат анестезија и нема да боли.
Од лично искустви ти зборам.И ја имам страв и анестезијата ми помогна.

ne nemam strav ama mi e mnogu odvraten zvukot na masinite i mirisot:jaj::kesa::nesvest:

Никогаш не сум имал или пак ќе имам.

Нека ти стаат анестезија и нема да боли.
Од лично искустви ти зборам.И ја имам страв и анестезијата ми помогна.
Ili anestezija ili pak ke se fokusiras na nesto za bolkata da mozes bar malce da ja zanemaris i ke gledas vo 1 tocka pomaga.

Од заболекар иам огромен страв :nesum:

Najgolem straf imam od nif ama so mora mora
ko ke pojdam vo um si ja peam od Tool - Parabola i se opustam znam deka se ke pomini

Јас немам, вујко ми е забар...:baeh:
Зашо да се плашам од заболекар ?
Не се плашам од заболекар .. се плашам од машинката ...
ТОЧНО!! Хехехее:pos2: Ама не таа машинката + вода што испушта, туку таа дебелата што копа во забот...уфффф...:nesvest:

НЕМАМ СТРАВ,И ЈАС ЛИЧНО СУМ НЕМАЛ ЛОШО ИСКУКУСТВО НА ЗАБАР.

никогаш сум немач страв од заболекари

хаха инаку во животов сум бил еднаш на забар на 6 години. ми вадеа млечен заб. од тогаш ама баш воопшто не сум бил. бидејќи забите сам си ги вадев, до сега никогаш не ми се расипал заб, не сум имал кариес, и други работи. можеби е наследно пра дедоми умрел со сите заби никогаш не му се расипал заб, дедоми исто така, таткоми во своите 5о г. сега прв пат извади заб бидејќи го скрши. а еве ме и мене со гланц нови не правени. не пломбирани заби. хахаха инаку не се плашам од забар бидејќи никогаш не сум бил хахахахахахахах поздрав.

а да заборавив да кажам во средно кога ни правеа систематски на забите се фатија за глава докториците, бидејќи сум имал катници со три реда. само тоа сватив иако сеуште се чудам зошто така изреагираа. хахахха ај да не замарам веќе поздрав до сите тука

Денес поправив три заби.Имам страв од заболекар до моментот на седнување на столчето,а после неам гајле...
т.н."трактор" е најодвратен кај заболекарите...:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom