Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто мислиш дека е забегана работа?Za mene e zabegana rabota toa.....
Ja nosiš ženata ili devojkata" da ti ja onadat" pred tebe...a ti taka uživaš so ženata od toj što ja drži ženata koga ti ja "onadat"Што е свинг секс ?
Мака намачив сопругата да ја убедам за тројка со дрга жена,дури и нудев прво ја и уште едно машко да ја плеснеме.
Откога бидна тројката со сопругата и друга жена а како што се договоривме ја и мажот на другата жена ја плеснавне мојата сопруга и така се во круг додека не се организиравме во четворка.
Сега со сопругата и другиот пар бараме други парови оргии да правиме.
За летово се договараме 3-4 пара заедно на одмор да одиме.
Ммммммммммммммм не можам да доловам кој е филингот кога посојано менуваш партнерки или на една жена 2-3ца во круг ја вртат и постојано откачувааат и закачуваат а во меѓувреме слободниот топ, женски усти го одржуваат во форма.....................
Za mene e zabegana rabota toa.....
Zatoa sho mozoko mu e kao zrnce pesok!Зошто мислиш дека е забегана работа?
Ja nosiš ženata ili devojkata" da ti ja onadat" pred tebe...a ti taka uživaš so ženata od toj što ja drži ženata koga ti ja "onadat"
Ima eden klub vo Srbija na magistralata kaj Kolubara
Mozokot mi e tolkav bidejki e otečen...inače e pomalZatoa sho mozoko mu e kao zrnce pesok!
Don't be a cuck....Ајде да слушнеме нешто и на оваа темаСе надевам на чесни одговори.