Дали имате искуство со свинг секс ?

• Креатор на темата Креатор на темата lucinefer
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јануари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
36
Локација
Скопје
Ајде да слушнеме нешто и на оваа тема :) Се надевам на чесни одговори.

Што е свинг секс ?

Мака намачив сопругата да ја убедам за тројка со дрга жена,дури и нудев прво ја и уште едно машко да ја плеснеме.
Откога бидна тројката со сопругата и друга жена а како што се договоривме ја и мажот на другата жена ја плеснавне мојата сопруга и така се во круг додека не се организиравме во четворка.
Сега со сопругата и другиот пар бараме други парови оргии да правиме.

За летово се договараме 3-4 пара заедно на одмор да одиме.
Ммммммммммммммм не можам да доловам кој е филингот кога посојано менуваш партнерки или на една жена 2-3ца во круг ја вртат и постојано откачувааат и закачуваат а во меѓувреме слободниот топ, женски усти го одржуваат во форма.....................

Ja nosiš ženata ili devojkata" da ti ja onadat" pred tebe...a ti taka uživaš so ženata od toj što ja drži ženata koga ti ja "onadat"
Ima eden klub vo Srbija na magistralata kaj Kolubara

МоЉим??

Тролате така? :eek:

свинг, ова нешто како секс на лулашка е?

Неможам да сфатам, кај нас се вара на велико, а вака у муабет сите се против свинг... Веројатно, полесно е да прокламираш лажна моногамија. Синдромот кој пробува да се продаде како моногамен пакет е налик ова..Се декларирам како моногамно суштество, ама убаво ми е, ќе си боцкам на страна само јас. Кога станува збор за мојот партнер, ни во сон не смее да му се случи истото. Доколу се случи станува збор за курва или кретен. Сторителот од друга страна се брани со веќе познато клише. Бев под дејство на алкохол, незнам што ми беше таа вечер, знаеш колку те сакам... и да не набројувам, еден куп глупости. Претпоставувам дека затоа е толку лошо свингерството во очите на нашиот народ, бидејќи не ја содржи онаа позната мисла, '' прави што ти кажувам, не прави што правам"

Последно уредено:
Abe pishete dali imate iskustvo ili ne. Ne serite samo da ve ebam u kjutucite iskompleksirani da ve ebam.
Ne ve biva ako ne serete i ne jadete gomna na bilo koja tema sho vasio retarditarn zakrzlaven mozok ne ja vare. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom