Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Ј
Сега каде е проблемот...?
Проблемот е во загадувањето и намалувањето на озонскиот слој и сега сонцето мава посилно в гла...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ј
Сега каде е проблемот...?
Пишува во весникот дека самиот рекол дека тоа му било најголема желба да ја запознае.Ама никој не се фали со тоа...Проблемот е што од една слика тие направиле како Ристовски да умирал од желба да се запознае со неа,а сигурен сум дека сепак не било до толку...
тоа му било најголема желба да ја запознае.
Ама никој не се фали со тоа...Проблемот е што од една слика тие направиле како Ристовски да умирал од желба да се запознае со неа,а сигурен сум дека сепак не било до толку...
Најголема желба да ја запознае-ок е сето тоа секој има идоли во живототне ги оправдувам фудбалерите но тоа е и тие се луѓе но факт е дека неможе Ивановиќ да дојде да се слика со Ристовски нели?
Можеме вака до утре :pos2: не треба да се верува на се што ќе се напише во весник,искрено ја знам фудбалери кои плаќаат само за да ги има во новиниПа нема да дојде,ама не мора ни да се прават толкави фами,ко којзнае што да е она.
Тоа е класично самопотценување.
А нашите фудбалери,прво треба да си го задржат достоинството и професионализмот,зашто во спротивно ќе бидат изложени на потсмев.