Дали имате чести промени на расположение?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Насловот на темава е доволно јасен: Дали имате чести промени на расположение?
Дали во еден ден расположението знае често да ви се менува или генерално сте константни со расположение без големи промени?
Дали е доволна ситница да ви го промени колосекот на расположението за тој ден или сепак не?

po sto pati dnevno menuvam raspolozeni od najsreknja do najtazna neznam do sto e. najverojatno ljubov.

Многу често менувам расположение. Тоа ми се случува најчесто на работа. Се се води од она: Ако твојот шеф имал лош ден, не бери гајле. И ти ќе го имаш.
Проблемите го менуваат расположението.

Инаку по станувањето си го знам расположението. Или чалнат да бидам и кулирачки да го терам денот, или онака..мех да чекам да помини. Не преземам нешто за нагло да го сменам, во стилот тмурен сум, ајде да земам да шетам и да се разведрам. Ќе уживам и во тмурноста ако треба. Некогаш онака лагано, ако чувствувам повеќе енергија од вообичаено, се заебавам со околинава, од семејство, па и пошироко.

Дали имам чести промени? Па не би рекол. Вечито сум буљаш.

Ноуп, секогаш сум добро расположен, може ќе се намрштам ако ме изнервира некој али тоа е моментално и ретко и одма ми поминува, изгледа имам челични живци и не ми влијае околината на расположението...:свиркам:

Што да образложам.Имав воља да образложам,ама ми се промени расположението па изгубив воља за долг пост затоа пишав само Да.
Е па ок, затоа ќе ти бидат избришани мислењата, па кога ќе имаш волја образложи ги.

Даа, и тоа како. Обично на сабајле ако сум happy вечерта сум down, и обратно.
Онака константно happy или down цел ден не ми се десило.

Тажен сум,јади чоколадо , љут сум,јади чоколадо .....

Генерално не.
Зависно од ситуација инаку не.
Не.

Моето расположение е секогаш happy освен ако некој други не ми го расипат.

Кога сум среќен, цел ден сум среќен. Може да се проемни ако не дај боже нешто лошо се случи.
А кога сум тажен, тогаш тешко дека некој ќе ми го смени расположението во текот на денот.

Имаме богами. Толку чести што се размислуваме да одиме да се провериме. Најискрено.

Пречесто, од тажна во среќна и обратно пошто расположението многу ми зависи од ситуацијата и луѓето кои се околу мене. Не сакам луѓе кои шират негативна енергија или песимисти и некад колку и да се трудиш да се расположиш, слушајќи такви луѓе едноставно неможеш.

Утрнав на ситници! Немам често такви моменти на „биполарност“. Се ми е во ред со допаминот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom