Дали имате чести промени на расположение?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко може да ми се смени расположение. Ептен нешо екстремно. Ведар сум по природа, едино станувам поведар и повесел у зависност од ситуација. :D

Не бе, јас сум секогаш среќна, освен кога не сум.:D:P

Да.Ама изгледа со време учиш да не маваш рецки на ситници да не ти расипат денот или барем не покажуваш јавно реакција.Дома и во опуштена атмосфера тешко да ти е непогодено, на факултет или во работна околина поголеми се шанси за променливо расположение...
but still...:свиркам:
dontsmile.jpg

Да,ама си ги окривувам хормоните,баш у тој гаден период сум.

Кога некој ќе ми притисни копче.
Најлош случај.
Moже да се деси инстант да потонам.
Среќа у несреќа брзо го удирам дното, некои цел живот тонат.
Од ударот се свестувам. Се лансирам во сегашноста. И почнувам вистински да живеам.
Тогаш сум најмоќен. Најмотивиран. Зрачам.
Тогаш сум господ.

Порано се нервирав за секоја ситница и си имав проблеми со тироидната. Сега сум боље :D. Да, знае да ми се смени расположението ако некој ме изнервира или нешто лошо се случи, ама не ги сметам за чести промени.
Темава ми е ко да прашуваш дали некој е биполарен :icon_lol:. Не дека е лоша, само констатација

Jes! Се мења расположение цело време...... а позади тоа стојат безброј фактори.

Ужасно променливо расположение имам. На пример додека седам на кафе со некој, може да имам моменти кога не можам да престанам да зборам и моменти кога треба да ми се вадат со клешта зборовите. Се тоа во рок од саат време. :D
Час сум амбициозна, час огромна мрза.
Така да, стварно не ве сфаќам вие што имате исто расположение цел ден.
ПМС не се рачуна, така? Тоа е друг муабет. Плачење, смеење и ред други испомешани чувства. :cool:

Да , многу често ме онерасположуваат ситници а ме враќаат било какви рандом актс оф кајнднесс што знам чуден човек сум , некои викаат дека сите ракови биле такви , ја не веруем у хороскоп така да... што знам јас :)

Да, ако ми е супер денот и расположението е на ниво, се смеам, зборувам цело време :icon_mrgr: Но, ако за нешто сум се нервирала или сум се разочарала од некоја личност претходниот ден или недела и случајно се присетам, и толку .. промена (n) Ни ми се збори, ни ми се слуша :) Тоа во последно време ми е се почесто, порано бев Позитив на денот, не знам сега што е проблемот, се живо и диво ставам на срце. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom