Дали им верувате на гатачките (гатање)?

• Креатор на темата Креатор на темата skrill1
  • Време на започнување Време на започнување
Скулгрл напиша:
Пред некој ден ја гледам Сабина или како и да се вика...битно е гатачка на Амазон телевизија.:pos:

Се јавува една жена и и вика:„Сакам да знам за маж ми”.

Сабина:„Супер ви е, многу сте блиски, ама ти нешто се сомневаш”
Жената:„Па не сме баш блиску, не е он тука веќе...”
Сабина (претпоставила дека маж и е во странство):„Аааа...видим јас тоа, не се секирај, ќе одиш ти набргу кај него, пак ќе бидете под еден кров”
Жената:„Во затвор е.”

Се умрев од смеење кога го слушнав тоа, ама битно интегритетот на Сабина, Глорија, Боба и уште не знам ти која ни малку не се нарушува и сеуште има зелени главчиња што трошат пари за да ги лаже некоја бабускера.
Ако де, битно добар сеир паѓа.:pos:

:pos2:

Ова баш ме потсети на Борат у неговите deleted scenes. Нели у филмот жена му умира и он е у лов по Памела Андерсон. Отишол чоеков кај гледачка на тарот (нели луѓево појма немаат дека он се мајтапи) и и вели:
Борат - Имам интерес у романтика со една девојка
Гатачка - Да, гледам успех
Борат - Жена ми почина, како она би се осеќала за ова?
Гатачка - Она одобрува

:pos2: Што гледаш мори! Овој измишља цело време, а таа тресе глупости! Ете толку знаат! :tapp:

Не, никако. Искрено се сомневам во се што не е или не може да се докаже.

ama dobro mozda ima nekoi talentirani luge ama ima nekoi za pari sto go pravat toa ama ne gi biva

Ne da ne im veruvam....Sto voopsto gledaat tie na karti ili na kafe???

Ич не им верувам

Досега не сум бил и нема ни да одам...
Али оние што идат, кога "гатачката" ке им каже нешто овие на тоа нонстоп ке мислат и на крај тоа ке им се случи(пример ако гатачката каже ке скршиш нога...дека набрзо ке се вљубиш...)

Ova moram da go kazam.. Ideme so edna drugarka kaj edna zena da i glea na karti i sea ja nejkef mene da mi glea samo nea fikam..
I sea pazete:
gatavkafa: Gledam plava osoba vo tvojot zivot
drugarka mi: Pa eve drugarka mi do mene :D
gata4kafa: Ne be ovaa poniska e

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Zaklucok: I santimetri pisue na kartite :-]

Inace ne veruem.. Samo koa im gleam na drugarki za PAROVI.. Kao od kafe praenje parovi i gluposti takvi.. Ponekad pogagam.. Od odpecatokot od kaeto mi se praj slika u glava i si treskam so ke mi doe.. I sum pogagala dosta onaka raboti sto se tocni za odreden par.. Mislam.. Dobro de ponekad i PRETPOSTAVUEM za koj par stanue zbor na odreden odpecatok pa izmisluem prikazni ali vazno interesno :-] Na parovi se trpam nekako.. Ali u solja vnatre onaka direktno koa gleam ko gatackine sum.. 2 saati zboram a ustfari niso ne kazuem =]
Pa so da praam samo srcinja i nekoi gavrani mi se gledaat u soljite :-]

Edit: Use ofa mi tekna.. Da kazam.. Edna drugarka najbolje gleda.. Sfe so e povrzano so sex moze da ti vidi u solja.. De ke ti rece deka si trudna.. De deka ke abortiras.. Sfe k*rofi pi*ki i slicni stfari i se gledaat.. Ali najbolje bese koa mi rece deka gleda Spermatozoid sto kruzi niz cela solja i na kraj zavrsue NA POGRESNO MESTO.. Se utepav od smeenje :-] Zaklucok: Ako vi gleda ona da si nosite kondomi, Antibebi piluli.. Pilula za day after i obavezno test za bremenost.. I za muskite vazi ofa.. :-]

Gatackite/Gatacite se obicni lazovi. Nekoi se pateticni nekoi mozat duri i da trefnat neso na sreka, ali se e do mokta. Mokta na pogoduvanje....

cccccc :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene:

не,чисти глупости

Не верувам дефинитивно...Тоа се само пари крадење(според мене)! И плус најубаво е да чекаш,се што ке се случи понатаму се да биде спонтано.Ако веќе е вистина и не е интересно...Зашто нишо не е занимливо ако сами не го откриеме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom