Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам слишнато ако во сад измашаш јајца живи со вагета и потоа ги мачкаш со тоа неколку дена ке се добие некој ефект :pos2:

najbezbolno i najefektivno kupete si gradnik so popolnki i ete vi go resen problem pogolemi gradi

najbezbolno i najefektivno kupete si gradnik so popolnki i ete vi go resen problem pogolemi gradi

На крај краева силикони најдобро, не?
Не само да изгледаат поголеми визуелно, туку да ја имаат масата. Како да пораснат по природен пат.
Бац.

Најбрз начин според мене да ти пораснат градите е да правиш склекови, а за женски не сум сигурен како растат...

Јас имам слишнато ако во сад измашаш јајца живи со вагета и потоа ги мачкаш со тоа неколку дена ке се добие некој ефект :pos2:
ќе се добие ефект на цицки полиени со јајца и вегета :helou:

jas go znam odgovorot...gradite rastat ako se jade jogurt i smoki

Ја сум слушнал дека растеле од ладен туш демек да ги миете со ладна вода
не ме фаќајте за збор така ми имаат кажано:wink:

ALLOY-FLOORDRIVE-V1-R2_3.jpg

+

www_Sticker_Tk_kiss_my_ass.jpg

=

normal_Huge-Boobs.jpg

de be samo reklama na stobi flips...ccc..pa normalno deka nema efekt nisto ne moze taka lesno da ima efekt, a i da ima ke treba so godini da se konzumira za da ima vidlivi rezultati i + za ova so stobito ,znaci site znaeme deka smokite sodrzat kikiriki pa bidejki vo kikirikite se sodrzi nesto sto go pottiknuva hormonot da se laci, taka da bolje ti e jadi si kikiriki...a i + za ova so tusot...da..... moze da se pravat tretmani ,ama toa e brzo da menuvas toplo-ladno za da gi zacvrstis, ama toa e stvarno taka i ima nekoja si logika od ova so smokite...ufff se iznaprikazav, bidete mi pozdraveni... =]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom