CELTIK
magionicar
- Член од
 - 23 декември 2007

- Мислења
 - 2.909

- Поени од реакции
 - 839

izlegla na tatko i vo gradnot kosЗатоа едно девојче со мене што учи врискала толку бее. Ама не делува изгледа 4 години вриска и пак нема гради - (воопшто)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
izlegla na tatko i vo gradnot kosЗатоа едно девојче со мене што учи врискала толку бее. Ама не делува изгледа 4 години вриска и пак нема гради - (воопшто)
Ja sum slusnala deka gradite rastat koga vriskame!!!Iskreno mene ne mi se veruvase koga slusnav ama vo nekoi slucai taka ispadnalo!!!Taka da devojki vriskajte kolku sto mozete za da vi porasnat gradite![]()
Среќа неам проблеми со мали гради![]()
Ако е така до сега на памела андерсон ќе и бев идол :pos2:..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
...увек ова се прашуа и ниакд не сум имала одговор ..као и сеа..некои викаат ако пак јадеш сончоглед..некои од соја..некои од талогот на кафе..дури сеа прочитав од мајонез..иако веруам дека со мајонезот не само у цицки растеш туку целовкупно....инаку незнам..ја ама баш у ниедно не веруам![]()

Taka moze da im se nadue gradniot kos od pritisokot napraven od vrisokot,ama nema blage veze so zgolemuvanje na gradite.Ja sum slusnala deka gradite rastat koga vriskame!!!Iskreno mene ne mi se veruvase koga slusnav ama vo nekoi slucai taka ispadnalo!!!Taka da devojki vriskajte kolku sto mozete za da vi porasnat gradite![]()
Така е, косата е битна и нозете исто.По-важни са други нешта; например дупето, косите, очите, нежнијат глас.
Абе трјабва да има химија между двамата партньори.
)ne se nadevam za toa ona ima malku ama ne se dovolni ja sakam po golemei ....:wink: :wink: :wink:
Јас имам слушнато дека растат ако јадеш смоки со јогурт. ахахахах а колку е точно нз хаахах
и и пораснаа на девојка ти градите?I da znaes,super do tebe so kaza za cajot toa e naj dobroto resenie pozz fala mnogu...:wink:

и големи гради се мана, т.е. за повеќето полошо е преголеми одколку премали.Среќа неам проблеми со мали гради![]()