Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
jas pa sum slusnal deka rastat od stiskanje hahahaha ama ne znam koj bi poveruval vo takvo nesto

Ja sum slusnala deka gradite rastat koga vriskame!!!Iskreno mene ne mi se veruvase koga slusnav ama vo nekoi slucai taka ispadnalo!!!Taka da devojki vriskajte kolku sto mozete za da vi porasnat gradite:vozbud:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija:

ако сум машко, еве и мене малце ми пораснаа :pos2:

Среќа неам проблеми со мали гради :)

дај да видам(е):pos2:

..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
...увек ова се прашуа и ниакд не сум имала одговор ..као и сеа..некои викаат ако пак јадеш сончоглед..некои од соја..некои од талогот на кафе..дури сеа прочитав од мајонез..иако веруам дека со мајонезот не само у цицки растеш туку целовкупно....инаку незнам..ја ама баш у ниедно не веруам:toe:
Ако е така до сега на памела андерсон ќе и бев идол :pos2:
Инаку пред 10мин јадев сончоглед, вчера, некни... секој ден :)

А,што се оптеретуваш со градите?Не си набивај комлекси,а цицките масирајги со топла вода кога се тушираш.

Ja sum slusnala deka gradite rastat koga vriskame!!!Iskreno mene ne mi se veruvase koga slusnav ama vo nekoi slucai taka ispadnalo!!!Taka da devojki vriskajte kolku sto mozete za da vi porasnat gradite:vozbud:
Taka moze da im se nadue gradniot kos od pritisokot napraven od vrisokot,ama nema blage veze so zgolemuvanje na gradite.

Големите г'рди разсејват ездача.
Само дечковците се захласват по големи г'рди.

По-важни са други нешта; например дупето, косите, очите, нежнијат глас.
Абе трјабва да има химија между двамата партньори.

По-важни са други нешта; например дупето, косите, очите, нежнијат глас.
Абе трјабва да има химија между двамата партньори.
Така е, косата е битна и нозете исто.
За ова хемија не знам, никад не ми идела ни у средно ни никад :))

Јас имам слушнато дека растат ако јадеш смоки со јогурт. ахахахах а колку е точно нз хаахах

Јас имам слушнато дека растеле од трендафил ако јајш ама свеж да е :pipi:

Јас имам слушнато дека растат ако јадеш смоки со јогурт. ахахахах а колку е точно нз хаахах

Да, да. Една моја другарка, која беше даска го проба овој метод. Почна да го практикува некаде на карајот на школската година. Секој ден од летото за појадок јадеше смоки и јогурт. Ја немав видено цело лето. Кога ми дојде у септември на школо, бааѓи ми беше облина во тој дел. Ама сепак не верувам дека и беше од смоките и од јогуртот. Едноставно девојчето почна да се развива, и тоа е се

I da znaes,super do tebe so kaza za cajot toa e naj dobroto resenie pozz fala mnogu...:wink:
и и пораснаа на девојка ти градите?
веќе година ипол помина, ако нема резултат да знам да не ги малтретирам другаркиве... :D

Среќа неам проблеми со мали гради :)
и големи гради се мана, т.е. за повеќето полошо е преголеми одколку премали.

Paaa... Gradite moze da ti porasant ako digas BENCH PRESS. Zatoa pravo u teretana.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom