Дали готвите или купувате фаст фуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали готвите?

• Вкупно гласачи
    213
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Јас се повеќе и повеќе готвам. Не знам - некако ми е пластична фаст-фуд храната. Отсега ќе одам само во таа македонската сендвичара оти сите сендвичи ги прават на баш македонски начин (како во Охридските сендвичари) ....

И јас готвам..
од пред некој месец интензивно го правам тоа :D и осеќам дека од кога почнав да готвам подобро се исхранувам.. :wink:

Јас си готвам само кога имам време и мерак. Нормално многу е повкусно јадењето кога ќе си го зготвиш сам, но често купувам(јадам) готова храна 8)

Zavisi od vremeto slobodno kolku go imam ... za zal se pocesto se slucuva da kupuvam po sendvicari i nekakva gotova hrana sto samo se zaprzuva :lol: :P

Ми ја доближија „7„ и само од таму јадам. Иначе дома дадичка ми прави, така да не готвам ич

Radical Boy напиша:
Ми ја доближија „7„ и само од таму јадам. Иначе дома дадичка ми прави, така да не готвам ич

Bravo be! A ja teras da ti pravi ili samoinicijativno e? :lol:

Готвам секој ден освен за викенди, кога тоа задоволство го има мајка ми.

Poslednive mesec dena ne sum zgotvil nisto mi zdosadi malce, samo fresh i spizicoto jadam a pred toa sekoj den gotvev osven za vikendi bidejki sum doma i mi gotvat. Veke mi fali gotvenata hrana taka brzo ke i se vratam. :lol:

natasa напиша:
gotvam sekoj den posto ne sum lubimec na suva i brza hrana. :wink:

Mh, mh, mh ... e pa pusti srce i daj vikni ne nas so ne gotvime na eden taka ubav rucek da se osvezime :lol: :lol: :wink:

I jas pochav pred nekoj den da gotvam - zamisli mozelo jajce da skrshish i da stavish vo tanjir i taka "spremano" samo da go stavish vo mikrobranova na nekolku minutki i imash jajce na oko! Zakon! :lol: :lol: :lol:

Da??? Nikogas ne sum pomislila na toa ... lele odma ke probam, fala na izumot Vegas, zakon! :) :wink:

Ne samo fala, nego vikni i na nekoja romantichna vechera :lol: makar bila i vo net caffeto :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom