Дали е важен сексот во една врска или брак

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е важен сексот во една врска или брак

• Вкупно гласачи
    222
ABE JA IMAM SLUSNATO DEKA MUZ I ZENA SE MIRAT SAMO U KREVET???
ALI NEZNAM A ZA U VRSKA E BITEN DOKOLKU DVAJCA SE SPOJAT DUHOVNO TREBA SEKSOT DA E KRUNA NA LJUBOVTA

Важен е, ама не е пресуден за опстанокот на врската.

Кој шо сака нека збори.Важен да,но пресуден момент не би рекол.А,шо ќе пресуди уствари ако немаш секс?Само ќе ја сакаш жената,нема да можеш да "спиеш" со неа.Можно е,али сигурно не е убаво.Шо беше - може не може да се измери шо е најбитно,ама да БИТЕН Е и те како.Може да кажам Приоритет.

Важен е. Може не пресуден, може не највисок приоритет, ама важен е секако. Во еден период врската стигнува до одредена етапа кај што е потребно интимно зближување меѓу партнерите (превод: секс и сексуални игри:)), за да би можела врската понатаму да се развива, и секако, нормално да функционира. :)

Фифти-фифти, ако не ме задоволувала што има мајка да барам со нејзе.

sexot e rutina
vodenjeto ljubov e nesto poubavo od sexot
emocii strast neznost :)

Не е основа ама битна работа е.Тоа е врвот на вземната доверба,разбирање и љубов

Ако сексот не е добар... фрустрира ...

Зато...откријте си ги вашите ....страсти?:)

Дефинитивно игра многу важна улога но сепак не го ставам на прво место!!!

Ако дооооооолга врска е со слаб секс тогаш се случуваат прељуби(маада немора да значи) ама во бракот тоа е број еден за прељубата, недостатокот на секс.Барем што сум слушал по народ

hhhmmm igra uloga da megutoa ne e presuden, za mene toa e kako jagotka na shlagot. znam nekoj koj mi e mnogu blizok i koj e vo dolga vrska ima sex odlicen ama mu fali se drugo, veli deka ednostavno mu fali vnimanie sitni nesta nesta koi odamna isceznalo od negovata vrska. ja saka licnosta so koja e megutoa mu fali toa, flertuva samo za da se custvuva posakuvano i da dobiva vnimanie

Најважен е.ако жената ја боли главакако обичнокога е секс во прашање,нормално мажот оди со друга.по некое време следува и развод. затоа ебете се со партнерот во секој момент кога е можно:smir::smir::smir:

Секако дека е важен, да не одиш после кај комшијата-ката :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom