Дали е важен сексот во една врска или брак

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е важен сексот во една врска или брак

• Вкупно гласачи
    222
Ти си искусна во сексот како што гледам јас ме намириса од далеку :)

The`bItCh напиша:
Gizo напиша:
Sexot ne igra uloga ako i dvajcata ne se zainteresirani za sex.

а бе кој не е заинтересиран за секс во денешно време? шо зборвиш и ти:)))))))))

ima nekoi u 6.000.000.000 lugje na planetava, neka ne te chudi.

Ма ниедна врска не е комплетна без добар, редовен секс. Вие поштувајте се и сакајте се и даље...ама без да се излупате поштено не е тоа тоа :P

Добар секс е добра основа за добра врска. Се друго паѓа во вода доколку нема добар секс помеѓу двајцата вљубени. И сексуалнoто незадоволство може да биде една од главните причини за неверство.
Не за џабе рекле: "Добар К*Р, мир в'куќа!":)

ima edna izreka :

Sex is Game , Love is Name .... so forget the name lets Play the Game :)

ne znam kolku e voa primenuvano u praksa u 20 vek ali u 21 vek dosta cesto se desava da ja sretnes i primenis "igrata" :))

inaku za temava sto i da se zbori e vishak u smisol .... site imaat razlicni iskustva a efektot od razmenata e mnogu mal ... samo moze da ti stepaat nekoj seir :)) ali dobro i toa e za narod ...

samo napred :)

Зар се поставуваат вакви прашања? Како може врска без секс?

The`bItCh напиша:
како да не скокам ма.. викат дека секс бил основа за брак и за врска.. аман ..

Мала си...

Џабе е да ти објаснувам сеа...

Прочитај си го постов коа ќе напуниш 26 години... ако не се изгазиш од смеење, ја глава сечам!!!

Abe ... zaso taka zborite :) Sto bi se slucilo ako izvesen period od vrskata ili brakot poradi x pricini se nema seks. Ke raskinete ili ke se razvedete? Jas si iskomentirav od taa gledna tocka ... deka ako se raboti za posilni cuvstva vrskata ke uspee ... se moze i bez nego ako se saka ... osven ako ne ja svativ pogresno temata :wink: :)

абе ништо без секс не се залажвајте без секс ништоооо
xaaxxaaxaxax

Секако дека е важен. Не дека е пресуден (љубовта го има тој „пресуден“ фактор), ама ако во сексот не функционира се како што треба, таа аномалија ќе допринесе за создавање на фрустрации кои ќе „изродат“ еден куп проблеми во врската и во прашањата кои воопшто немаат врска со сексот!

venera001 напиша:
(љубовта го има тој „пресуден“ фактор)

Да точно е дека не е пресуден фактор сексот, ама љубовта веруј не е .... викаат од љубов не се живее.. 8)

StenmarC напиша:
venera001 напиша:
(љубовта го има тој „пресуден“ фактор)

Да точно е дека не е пресуден фактор сексот, ама љубовта веруј не е .... викаат од љубов не се живее.. 8)

Може не се живее од љубов(како и од многу други работи-никогаш ништо не е доволно ), но таа е пресудна за сексот и за врската (нели темата беше за сексот во врските, де!) Има луѓе кои не се вљубени, не се во врски,ама....живи се ,нели?

Од љубов не се живее нормално, ако збориме материјално, но доколку ја нема неа како и разбирањето помеѓу партнерите, ќе отидат јабана и финансиите. Значи, услов за добра врска или брак е да постои љубов, која ке резултира со разбирање, почитување и нормално - добар секс.

moze da imas dobar sex.....a da nemas ljubov....a ne moze ljubov bez nemanje sex :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom