Дали е сексот ПОТРЕБА ?!

• Креатор на темата Креатор на темата -Sluzbarski-
  • Време на започнување Време на започнување
Те разбирам и јас што сакаш да кажеш ( :
Вака, сексот дефинитивно е потреба и те разбирам на кој начин на тебе ти е потребен.
Јас цело време во темава зборам за сексот ко физички акт, а ти збориш за секс ко не само физички акт, туку и духовно поврзување со некој итн итн.
Ко физички акт, без емоции и бла бла, не ти е потребен за да опстоиш. Тоа досега го зборев.
Ако сексот како физички акт не ни е потребен за да постоиш, зошто сме го “замениле“ со д*кањето?

потребно задоволство

Ако сексот како физички акт не ни е потребен за да постоиш, зошто сме го “замениле“ со д*кањето?
Ти ќе умреш ако не д*каш? -.-

Ај шовевртам, девица сум, не треба да пишуем на темава -.-
Фурање било -.-

Добро човек може да живее без секс или без чоколадо и без марихуана и без зачинета храна и без скап автомобил. Од друга страна човекот може да живее без очи и слух, со еден бубрег и без четвртина бел дроб, без екстремитети и без полов орган... нели сето тоа е непотребно, може он пак да си живее.

Те разбирам и јас што сакаш да кажеш ( :
Вака, сексот дефинитивно е потреба и те разбирам на кој начин на тебе ти е потребен.
Јас цело време во темава зборам за сексот ко физички акт, а ти збориш за секс ко не само физички акт, туку и духовно поврзување со некој итн итн.
Ко физички акт, без емоции и бла бла, не ти е потребен за да опстоиш. Тоа досега го зборев.

Ко акт на љубов и искажување блискост со некој, потребен е. Ова не го зборев.
Потребен е, не за да опстоиш ти, туку за да ти опстои блискоста што ја имаш со дотичниот и љубовта да ви потрае. И дефинитивно една врска без секс не може да опстои.
Дали ќе го нарекуваш чири бу или чири ба пак ти се враќа на истото.
И ако една врска не може да опстои без секс, а луѓето се склони кон пронаоѓање на животен партнер што ни кажува логиката?
Или ај сега пак да земам да цртам, зошто сериозно не можам да се објаснувам повеќе.

Ако се мисли на потреба за да преживееш па и не е некоја таква потреба, ако те затворат у ќелија цел живот и немаш секс ќе умреш? o_O

А, ако се мисли на потреба како задоволство тогаш да, ко ќе се напалиш шо ќе праиш :D :D :D

мочање,серка,фидање.... - потреба
секс - потреба со процедура

ради процедурата која ја створија жените се спроведоа алтернативи.

потреба која се стекнува со тек на време. Но човекот како што се разликува од животните со тоа што има и разум и самоконтрола, може да ја поттисне таа потреба со било што (најчесто страв)

Ааааааааахахахахахахахахаха!!! *зема здив* пфффаххахахахахахахахахахаха!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom