Дали е подобро со некој кој го сакаш или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се сакате и + сексуално сте ускладени максимално тогаш поубаво ке ти е со тој што го/ја сакаш ,две чувства во едно:je:

mislam da najdobro e so toj so go sakas normalno deka nemora da znaci deka ke ostanis so nego ama barem si go napravila so toj so sakas otkolku so nekoj radi reda zosto sto si odela dolgo vreme kako ne......

gOJDO напиша:
Сте запознале ли девојка која сака едноставно само да ја изгуби невиноста без притоа да се врзе со дечкото? (значи една ебанка и крај)
Ти си налетал на таква девојка?
И мене ме интересира ова, но никој не одговори од машките.

Se razbira deka sex so ljubov e vistinski sex zatoa sto tuka e vistinskata hemija pomegu dvajca .No ponekogas moze da se desi i bez ljjubov ednostavno vaka samo fizicka privlecnost.

SEX-moze da se desi so koj bilo,ali ke bide samo SEX(samiot zbor mi e grub)

VODENJE LJUBOV-se razbira e nesto sto bez emocii nemoze,i e daleku poubavo od gorenavedenoto.

IsidoraD напиша:
SEX-moze da se desi so koj bilo,ali ke bide samo SEX(samiot zbor mi e grub)

VODENJE LJUBOV-se razbira e nesto sto bez emocii nemoze,i e daleku poubavo od gorenavedenoto.

MMmmmm..hai ragione:)...dobro kazano!!

Секс си се е секс, дали е за една вечер или со девојка со која си во долга врска нема врска како ти се погоди.

А има една машка Ако ти се погоди д**ањето подобро е од е*ањето

Сексот, без разлика дали е прв, втор или стоти пат треба да биде со некој кој го сакаш. Не можам ни да замислам да имам one night stand по никоја цена зашто во сексот (би требало да) има и нешто повеќе од размена на телесни течности и задоволување на потреби. Само тогаш навистина вреди.

asterix_m напиша:
Секс си се е секс, дали е за една вечер или со девојка со која си во долга врска нема врска како ти се погоди.

А има една машка Ако ти се погоди д**ањето подобро е од е*ањето

seks si e seks, no muabetot tuka e so kogo da bide prviot pat....
zarem prviot pat moze da bide samo seks?
i zarem moze da bide one night stand, pa i da ne si vo vrska so deckoto koj ti e prv?:lud: :lud:

Сеа ме ставивте во мисла, не ми текналчо на оваа варијанта.......ама кога ке си подразмислив поубаво, мислам дека е поубаво со тој што го сакаш. Си зборам за мене, јас на пример, не можам да се мувам со некој што не ми се свиѓа, а не па да ја изгубам невиноста со него:star:, а и нема да биде тоа тоа.....мене нема да биде убаво, а и на типот несвесно со моето (не)расположение ке направам да не се чувствува пријатно!

gOJDO напиша:
StenmarC, ју гат да поинт егзекли
Ај вака да прашам нешто:
Сте запознале ли девојка која сака едноставно само да ја изгуби невиноста без притоа да се врзе со дечкото? (значи една ебанка и крај)

Јас знам премногу такви...премногу

А да одговорам на темава, според мене треба да биде со некој на кој што му веруваш (немора да го сакаш), некој со кој што си бил барем извесно време, немора да е со месеци али барем да не биде првиот на улица. Е сеа причина: потполно се согласувам со вас за тоа дека повеќето женски чекаат принц на бел коњ да им дојде и да ги однесе во замокот каде што ќе водат љубов бла бла бла...а реалноста е дека ретко кога првиот пат е и убав, така да не би ти било по убаво да имаш некој кој што знаеш врз тебе отколку некој странец? Можеби за 5-10 години нема ни да ти биде битно кој ти бил првиот, но одкога ќе имаш односи за прв пат тоа ти е на ум нон стоп. Ако бил односот со некој “непожелен“ едноставно некои девојчиња го доживејуваат тоа како траума, што многу може да влијае на психичкиот развој. (имам видено триста такви случаеви). Можеби и воопшто нема да и биде битно на девојката после 10 години како што реков, али тогаш за тогаш она само ќе си знае. А и на крај краеви, сите барем еднаш во животот ќе завршиме со скршено срце. Скршеното срце се лекува, тешко и бавно, али поминува, но траумите ти остануваат со тебе до крајот на животот, без разлика дали ти си свесна за тоа или не. Така да подобро да останам со скршено срце но засекогаш да си го имам тој момент во себе и да ми биде драг, отколку да гледам на тој чин како непожелен момент кој што мораше да се случи некогаш па зошто да не со овој што го знам 5 дена.

JAs moeto prvo seksualno iskustvo go imav na punii osumnaeset so toj sto go sakam.Imav zacrtano deka ke bide nekoj so koj ke bidam dugacko i vo koj ke imam doverba
preporaclivo e da bide so nekoj so koj gosakate...barem jas taka mislam

podobro so toj so ne go sakas veruvaj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom