Дали е мувањето понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Јузерка
  • Време на започнување Време на започнување
За женските да, сите ќе викаат курва курва со сите се мува, а за машките гордост.:toe:

Ееее млади деца бе...се слапала со двајца и муабет у школо оваа е курва:pos2::pos2:

Ради вакви работи женските глумат недопирливи.

Не гледам ич на тоа како понижување, гледам на тоа како обострано задоволство кое кратко трае.
Инаку, имам приметено дека и женските се фалат кога муваат, али не го прават тоа како повеќето машки: не си ги дигаат акциите.

Си ги имаат дечковците за дигање акции и безброј напалени морони што им посветуваат внимание, а "мувачите" се знае за што :pusk:

Обострано е дефинитивно и нема ништо понижувачки тука за никого, а и зашто би било? Врска без обврска, сите потреби се задоволени, и волкот сит и овците на број. Се лажете ако мислите дека жените не сакаат ваков однос, напротив почесто е женско да сака таков однос отколку машко...

just my 2 cents

sekoj so svoi svakanja ama i uste koga ke se pogodi deckoto da te izvara a ti ne go varas togas i toa boli ama se vo svoe vreme....

Mувањето е најголемо омаловажување на една личност. Според црковните догми од Средниот век мувањето е забрането и се смета за недолично однесување на лесните жени/мажи. Во 18-ти век во кој живееме тоа е многу чудна и недолична работа.:tapp:

Mувањето е најголемо омаловажување на една личност. Според црковните догми од Средниот век мувањето е забрането и се смета за недолично однесување на лесните жени/мажи. Во 18-ти век во кој живееме тоа е многу чудна и недолична работа.:tapp:

хахахахахах еееј ме изнасмеа :pos2::pos2::pos2:

Апсолутно се согласувам. Шо се дешава со народот бре, мување цццц Абе Господ грев ќе ви пише,народот со камења ќе мава по вас :kesa:

So se zamras zivi si zivot ic da ni ti e galje so ddr zborat:) i kradenje e grev pa ene gleam nikoj so kradel od kaj nas nema neso griza na sovest..ne tropajte gluposti toa e najmalku so e gresno:uvo:

Самиот збор мување потсеќа на лесна девојка. Денешниве млади девојки се такви се муваат со овој се муваат со оној само за забава, до дека ни дошол моралот.
​

Самата помисла дека некој сака само да се мува, а не сака врска е понижување.Доволно се ценам себе и не дозволувам да бидам нечија играчка, куртон-употреби и фрли.
Некому да служиш како играчка за лапање, драпање т.е куртон за една употреба, зарем не е понижување?Да биде со тебе само за празнење и кога он/а сака?
Мувањето е понижување и за машко и за женско.
"Браво" за оние кои можат да се муваат со недели, месеци и години.:uvo:
Според мене, мувач би си дозволила личност која е искомплексирана од својот физички изглед (па дај што даш-мувач, мувач), особа која се плаши да биде во врска или пак особа која се плаши да биде сама.

Ок, мувањето е право на избор како и се друго впрочем ама јас стварно не сфаќам каков ефект се постигнува со тоа. Доколку 2 личности сакаат да бидат заедно, тогаш можат да стапат во врска и не гледам потреба од мување. А мување е ,,те имам на закачалка кога ке ми притреба ке те употребам,, и најтрагично е што најчесто тоа и одговара само на едната страна.

Back
На врв Bottom