Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za da se macish...Ako sum jas ateista - od koi pricini Bog mi dozvolil da stignam do polni 72. godini.
Kakov pekol....pak ke se reinkarnirash i ke se macish ushte 80g...Dokolku odogovorite deka sum predodreden za pekolot, vrz koi naucni soznanija potvrduvate deka takvo mesto postoi?

Ako pravish grev prema drugite,znaci pravish grev i prema samiot sebe,i po hristijanski koncept greshish vo boga.Ако не верувам во Бог не верувам во концептот на грев.
Така да не, не е грев.
А тука можеме да идеме и на христијанска логика :
Не верувам во Бог, верувам во себе.
Бог е во сите нас.
По логика, верувам во Бог = не правам грев.
Јеј , логика : религија 1:0
Za da se macish...
Kakov pekol....pak ke se reinkarnirash i ke se macish ushte 80g...
Ako pravish grev prema drugite,znaci pravish grev i prema samiot sebe,i po hristijanski koncept greshish vo boga.
grev sprema drugite=grev sprema sebe= grev sprema boga
logika-0 religija 1

Ne postojat bezgreshni lugje,samo trebe da se objasni malku podlaboko konceptot za grev.
Да не остане на смајли постот, кога не веруваш во концептот на грев = непостои грев.
А тоа вториот дел се однесуваше на тоа дека вербата во себе = верба во Бога, ако се иде по пишаното „Бог е во сите нас“. Не е напоменато дали правиш грев.
Го знам концептот за грев, ама нели секој грев е простен освен 10тте смртни гревови ?Ne postojat bezgreshni lugje,samo trebe da se objasni malku podlaboko konceptot za grev.
A sega, za griza na sovesta,dali ke ja imash ili ne....toa e skroz drugo
 Плаши се од ова, плаши се од она. Дали е грев ако не верувам, дали е грев ако јадам мрсно во петок, дали е грев ако поминам на црвено... до кога така? Опуштете се малку да му се невиди...
 Плаши се од ова, плаши се од она. Дали е грев ако не верувам, дали е грев ако јадам мрсно во петок, дали е грев ако поминам на црвено... до кога така? Опуштете се малку да му се невиди... 
Животните(без човекот) не веруваат во господ , жал ми е за сите нив ако одат во пекол ! Тие неможат да измислуваат вакви приказни како господ .
Пред кого е грев? Зошто да веруваш во себе? Нели е подобро да се знаеш себе си?Не е грев ако не веруваш во Господ, грев е ако не веруваш во себе, затоа што единствено што е твое е твојата свест и твоето тело.