MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
На посочениов линк, поставен е некој протестантски превод од Писмото.
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 15:40 ---
Знаеш ли што е поентата со стихов?
Да речеме дека не знам.
Ти, што мислиш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш ли што е поентата со стихов?
На посочениов линк, поставен е некој протестантски превод од Писмото.
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 15:40 ---
Да речеме дека не знам.
Ти, што мислиш?
Абе Соул, турски ли да напишам за да се разбереме. Таков човек нема, не постои во природа. Освен можеби некои кои се откажале од се световно, макар да и за тие не сум сигурен
Не мислам, туку знам
дека овој стих е фабрификуван, апокрифен, измислен, низ историјата уфрлан, исфрлан па пак уфрлуван. Имав еднаш со Маркус дискусија за ова.
Со ДА/НЕ кај баба Трипуна од Мажучишта.Ај едно прашање до атеистиве... Оти нели ако не се лажам таа тема е затворена... па и тука може...
Дали некој го има видено Бог...?
П.С. Одговорот се прифаќа само ако е со ДА/НЕ...
Абе мрЖ таму... не се важи одговорот... обидете се повторно... ви благодариме на соработката...Со ДА/НЕ кај баба Трипуна од Мажучишта.
Одговор: Не знам.
П.С. Ти еднаш се изјасни како атеист, ај да чуеме твојот одговор, ако си м’ж
Абе не го освестувај...остави го заспан....Абе мрЖ таму... не се важи одговорот... обидете се повторно... ви благодариме на соработката...
Остај ме ти мене јас сум недефиниран поим...
А инаку си не фер... сакав да се зезам малце со атеистиве... а сега треба сам со себе да се зезам... Ајде ако сакаш да ја чуеш заебанцијата одговори ти како што пишав, нели ако си атеист, а не што би рекол Гурџи будистички атеист...![]()
Ај сега да не се вреѓаме... Јас сум шамански атеистАбе мрЖ таму... не се важи одговорот... обидете се повторно... ви благодариме на соработката...
Остај ме ти мене јас сум недефиниран поим...
А инаку си не фер... сакав да се зезам малце со атеистиве... а сега треба сам со себе да се зезам... Ајде ако сакаш да ја чуеш заебанцијата одговори ти како што пишав, нели ако си атеист, а не што би рекол Гурџи будистички атеист...![]()
Ѓурѓа, ај глеј си работа, тркни си до огледалцето и питај си кој е најумен и најразбуден на кајгана.Абе не го освестувај...остави го заспан....![]()
Ај едно прашање до атеистиве... Оти нели ако не се лажам таа тема е затворена... па и тука може...
Дали некој го има видено Бог...?
П.С. Одговорот се прифаќа само ако е со ДА/НЕ...
Не бе па ти да видам јас колкаво его имам... т.е. да си направам егзибиција на своето его...Еј ова прашањево ти да видиш кој колку е самобендисан и колкаво его има.
И двата одговори целат кон истото јбг.
Не бе па ти да видам јас колкаво его имам... т.е. да си направам егзибиција на своето его...Ајде ако одговараш одговори искрено...
![]()