Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
Хе хе хе

Ова прашањево е многу интересно.....

Да не е намерата случајно да се дознае дали некој што е со некого во врска (зафатен) бил легнат од страна на некој....

хе хе хе

Најинтересен развој на настаните би бил БИНГО ДОБИТНИКОТ да си се излае тука и тој што ја бара да ја добие вистинската информација

САМО СИ ПОМИСЛИВ...не алудирам на ништо:vozbud:

Еднаш ме имаат легнато додека јас бев во врска и неколку пати јас легнав типки што они беа во врска (си го бараа) :) ама сепак супер беше

Ljubovta mi e slaba strana, ama ne mozam da se pozalam deka ne sum legnal zafateni. Barem toa sega za sega mi odi, ako ne drugo...

P.S. tugoto sekogas e poslatko

Не не.... One night stand не е за мене. Така да пред да се дојде до тој дел, има еден куп работи да се откријат, а и баеги време да помине. И туѓото да е слатко, моето е послатко :)

Не.
Не правам нешто што не сакам да ми се случи мене.:pipi:

Ne velam ne, temava e za seiri pukanje :)
Ama muabetot mi bese, kako vi bilo za vreme na toj akt? Sepak, ne sum iskusil vakvo nesto, iako sum imal sansa. Ne znam zasto, mene ne me privlekuva nekoja, koja, ete da receme deka pred nekolku casa (pa i denovi da se) ja imal nekoj drug, pa sega jas da i ja lizam pi*kata :) . Ne mi velja toa :toe:

I da sekad stoi toa "ne im go pravi na drugite toa sto ne sakas da ti go napravat tebe"

Не сакаш да те легне некој добар тип додека си во врска? :pos2:
Не би, без разлика колку добро изгледа. Сепак сум во врска и не би сакала да се чувствувам како последен гад на земјава. Сепак сум во врска и го почитувам оној со кој сум ја изградила таа врска:pipi:

Можеби и ти звучи смешно, ама сепак тоа е мој став и мислење на темава и прашањето.

Не би, без разлика колку добро изгледа. Сепак сум во врска и не би сакала да се чувствувам како последен гад на земјава. Сепак сум во врска и го почитувам оној со кој сум ја изградила таа врска:pipi:

Можеби и ти звучи смешно, ама сепак тоа е мој став и мислење на темава и прашањето.
Никако не ми звучи ни најмалку смешно. Само мала шала не е на одмет :)

Инаку, ни јас досега не сум имал однос, со некоја во врска...

И само да ве посоветувам(да не кажете дека не сум ве предупредил): Ебете, лежете стоете,седнете кого сакате само НИКОГАШ НИКОГАШ не внесувајте си ја душата во ваквите односи зашто еден од двајцата ќе го 'јаде со глава',сум го јадел јас вака, и затоа памет у ГОРНАТА глава, не со курот да мислите(што вика другар ми). Чувства се дозволени но ......:smir:

И само да ве посоветувам(да не кажете дека не сум ве предупредил): Ебете, лежете стоете,седнете кого сакате само НИКОГАШ НИКОГАШ не внесувајте си ја душата во ваквите односи зашто еден од двајцата ќе го 'јаде со глава',сум го јадел јас вака, и затоа памет у ГОРНАТА глава, не со курот да мислите(што вика другар ми). Чувства се дозволени но ......:smir:

Абе џингс гледам јас некоја курвештија гадно те заебала.Ама и покрај тоа лупање во гради јас мислам дека ти си емотивец и дека си добра душа.Еве јас новогодишно ке те проколнам ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ЗАЉУБИШ ,ДА САКАШ И ДА БИДЕШ САКАН ОД НЕКОЈА МЛАДА ДАМА И ВАШАТА СРЕКНА ПРИКАЗНА ДА ТРАЕ ЦЕЛ ЖИВОТ. Па ондак те чекам на форумов ѕзаедно да ја славиме љубовта!!!! :helou:

Абе џингс гледам јас некоја курвештија гадно те заебала.Ама и покрај тоа лупање во гради јас мислам дека ти си емотивец и дека си добра душа.Еве јас новогодишно ке те проколнам ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ЗАЉУБИШ ,ДА САКАШ И ДА БИДЕШ САКАН ОД НЕКОЈА МЛАДА ДАМА И ВАШАТА СРЕКНА ПРИКАЗНА ДА ТРАЕ ЦЕЛ ЖИВОТ. Па ондак те чекам на форумов ѕзаедно да ја славиме љубовта!!!! :helou:

Hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahoieieiaohaeioaeiohaeoiea
Naj hardocre kletva do sea na forumov sto ja imam procitano :):):):):):):)
AHahhahhaahahahaa
kraj kraj kraj se mocnav od smea :):)::):)

Никако не ми звучи ни најмалку смешно. Само мала шала не е на одмет :)

Инаку, ни јас досега не сум имал однос, со некоја во врска...
Нормално дека не е на одмет :)

Само постојат многу други, на кои сето тоа што за нас претставува почит и доверба помеѓу партнерите, знаат да го злоупотребат и уништат.

Абе џингс гледам јас некоја курвештија гадно те заебала.
Ја знаеш песната: 'она је бештија, од мене вештија.....' ? A?
Ама и покрај тоа лупање во гради јас мислам дека ти си емотивец и дека си добра душа.
Ја знаеш песната: 'Ал ночас ако слуша, нек чује бол.....' - Којо во еден филм на оваа песна додаде 'Јбг, брате кад сам емотивац по природи'
ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ЗАЉУБИШ ,ДА САКАШ И ДА БИДЕШ САКАН ОД НЕКОЈА МЛАДА ДАМА И ВАШАТА СРЕКНА ПРИКАЗНА ДА ТРАЕ ЦЕЛ ЖИВОТ.
Доцниш друже(една друга бештија ме проколна уште на почеток на декември), веќе полека полека ме фаќа.:majmun2:
Па ондак те чекам на форумов ѕзаедно да ја славиме љубовта!!!! :helou:
На форумов неможам да те частам, се прославува во кафана!:majmun:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom