Дали џвакате Орбит? Кој вкус го преферирате?

• Креатор на темата Креатор на темата ЅОНЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Орбит на џвакам поради тоа што содржи АСПАРТАМ. Канцерогена состојка која предизвикува и многу тешки заболувања.

lubenica , zelenite i citron :D haha:pos2:

Орбит на џвакам поради тоа што содржи АСПАРТАМ. Канцерогена состојка која предизвикува и многу тешки заболувања.

Сите мастики без шеќер содржат аспартам, како и кока кола лајт, пепси макс, натренот исто така содржи канцерогени состојки, бонбоните без шеќер... :toe:
Иначе најмногу ги сакам winterfresh и зелените (не ми текнува, ваљда spearmint беа). Другите многу брзо го губат вкусот.

16516.jpg

Не џвакам...ервејвс ми се поубави.

џвакам ... и на часој џвакам .. оние од портокал ептен се убај =) :vozbud::vozbud:

AlternativeF;3140834[B напиша:
]Сите мастики без шеќер содржат аспартам, како и кока кола лајт, пепси макс, натренот исто така содржи канцерогени состојки, бонбоните без шеќер..[/B]. :toe:
Иначе најмногу ги сакам winterfresh и зелените (не ми текнува, ваљда spearmint беа). Другите многу брзо го губат вкусот.

ДА, така е. И затоа ги избегнувам затоа што мислам дека овие производи се нешто без кое се може, а здравјето е нешто без кое се неможе.

Темава е за Орбит. И јас џвакам орбит. Сите оние што го споменуваат Airwaves, ако уште еднаш го спомнат, ќе бидат банирани, ок!
А сега назат кон темата :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom