Дали девојките сакаат срамежливи дечки?

• Креатор на темата Креатор на темата Interperf
  • Време на започнување Време на започнување

Дали девојките сакаат страмежливи дечки?

• Да

Гласови: 66 26,6%
  • Не

Гласови: 182 73,4%

• Вкупно гласачи
    248
А каде го спомнав дечко ми?
Добро е спомнато за кого се работи... е сега... кој каде се пронашол.

Епа ова тогаш незнам за кого се однесува....т.е на колку души си го испробуваш талентот!?

Девојките можда сакаат срамежливи дечки, али сТрамежливи шо знам, не ми се верува...

девојките многу сакаат срамежливи дечки, многупати морам да глумам дека ме срам за да бидам интересен.

Епа ова тогаш незнам за кого се однесува....т.е на колку души си го испробуваш талентот!?

Моментално на никого, имам дечко.
Кога ми беше мерак, манипулирав.
Никој ништо не доби, како што кажав, ,,ти си мислиш ти ја лажеш а таа те прелажала тебе,,.
Не се прави наивен со сила, добро знаеш за која категорија мажи зборувам.
За оние кои ,,ебат се живо и диво,,. Интересно е, секогаш има барем 1-2 жени во нивниот живот, кои кај не ги ебат физички, туку ни психички, едноставно, бидуваат газени, ама после тоа често се опоравуваат, па стануваат далеку понормални, и со тоа попосакувани мажи.

Не сакам срамежлив дечко во никој случај...
Тоа остава впечаток дека е несигурен во себе и мене најискрено ми е страшно непријатно во друштво на таков...

No way... Уствари според случаите околу мене, колку што можам да забележам, секој си бира партнер спротивен на себе (не во буквална смисла), така што ако девојката е екстремно палава можеби би одбрала срамежливо момче.

Ја не сум срамежлива ама сум стегната, неопуштена и затоа сакам комуникативни и опуштени дечки, со таков дечко ми е супер, со срамежлив дечко... аххх, too boring :)

Зависно до која мера е срамежлив.
Ако е до мера да не знае ни да зборне нешто,па да морам "со кука да му ги вадам зборовите" е тогаш почнувам да се нервирам и гледам што побрзо да избегам.

Девојките сакаат срамежливи дечки да... за да ги откачат! :pos:
Секоја цура очекува да биде забавувана и насмејувана од својот дечко, па према тоа мојот став е дека ако сакате девојки бидете отворени, зборете макар и глупости (ама не премногу хаха) само не молчете. :) Секоја девојка паѓа на духовитост и забавност, па гледам да ги имплементирам овие две работи кога сакам да освојам некоја риба и после да ја “испржам“ во тавчето хахаха. :)

Сакав срамежлифковци у шесто ~ седмо, коа и да беа US5 у мода пошо тоаш беше шема да си сладок, прибран и да имаш killer подбрковска насмевка :) Убер клиторонавлажнувачко за малолетнички :)
Ама па на таквите да им стаиш етикета дека се Срамежливи е исто као да кажеш дека некоја scene типка со маица со Пикачу, розеви прамени и Супер Марио на xbox е nerd..
Not. Even. Close.

Како и да е, и у такво малце посоцијализирачки усовршено издание пак не ми се допаѓаат срамежливи.
You're suppost to use your cojones.

Да, коа се у пубертет од 12-13 години. Срамежлив дечко/човек значи претежно дека е несигурен у себе, и дека нема став за битни работи у животот.
Дефинитивно на никој не му треба таков човек покрај себе.

Не, не сакаат! Жените сакаат убави мажи, жените сакаат богати мажи, жените сакаат celebrity мажи. Ако задоволувате барем еден од овие услови, немате проблем да си најдете женска. Ако не задоволувате ниту еден, е тогаш сте forever aloner :свиркам:

Во никој случај не сакам срамежливи и затворени или флегматични како овој последниов...Се отарасав од него фала Богу...
Треба да е маж, а не теле...!

Глеам и претходно на странава сум одговорила... :cenzura:

Златна средина помеѓу срамежливост и самоувереност.
Срамежливост со одреден степен на мистичност-Да, ама сеа да му ги тегнам зборовите од уста, не фала. А, вусшност, кога би бил толку срамежлив не би ни прирарила до него, али шта је ту је.

Спротивно на тоа, па и не сакам ептен самоуверени, најпаметни, и најјаки на муабет.
Еднаш имав таков дечко, уф, како завшри тоа трагично, кога не знаеш дали повеќе те сака тебе или огледалото во кое се гледаше и пукаше од самодоверба. Да не можеш да припариш до муабет, и се што ќе кажеш спротивно, без почитување за твоето мислење да го отфрли. Знаете, тоа самоуверените, самобендисаните и се што почнува со само го прават многу често.

Се што е изразено не чини, скромноста води до поголем успех, а срамежливоста и тоа спротивносто, прејаката самодоверба водат до оставање на погрешен впечаток за личноста. Можеби под тоа се крие нешто сосема друго. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom