Дури и неискусна девојка може да препознае неискусен маж. :wink:
Колку само не се согласувам.
Може да и одглуми дури и на искусна, и никад да не го познае.:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дури и неискусна девојка може да препознае неискусен маж. :wink:
Сфаќам да си го браниш родот, ама да не претеруваме.
А зашто е предрасудата дека неискусниот ќе те соблече, ќе влезе и ќе сврши за 15 сек?МИслам... Во ред, и јас го имав тоа мислење ама се деси така што бев со тип на кој му бев прва и тоа ми го имаше кажано, па се понашаше најпрекрасно што може, не траеше воопшто кратко (дури и во „долго“ категорија може да се стави) и беше топ
Да не ми имаше кажано од претходно - немаше да знам дека сум прва
![]()
Не би рекла. Најчесто искусните се поповлечени и не се експонираат баш, бидејќи си се сигурни во себе. Тоа некогаш и делува како срамежливост, а и да е, не е гаранција за неискусност. Што потреба има таков дечко или девојка да се фали, кога ако сака и успее да те добие ќе ти докаже што може кога ќе дојде време?да , мн е лесно да се препознае и по малите гестови , срамежливост итн.
Што бидна со наредниот пост? Прашувам, бидејќи јас не сфатив.Не постојат неискусни мажи, само напалени и фригидни жени.
Ако некој не го свати ова, следи објаснување во наредниот пост.
Кога се трудиме да направиме нешто посебно, успеваме да реализираме најнепосебно нешто. Затоа, опушти си се.Целата оваа тема малце ме замисли и ме поколеба. зошто?
Јас не сум имал секс. Сум имал повеке девојки но не секс, сакам првпат кога ке имам секс да се чуствувам посебно а исто и девојката со која ке бидам прв пат да напраам посебно.
Моментално сум во врска и треба да се случи големата работа и воопшто не се срамам да казам дека сум немал секс. Девојка ми го знае тоа и не се чуствувам несигурен, напротив сигурен сум во себе бидејки веке ја имам многу пати задоволено без секс па мислам дека ке го можам да ја задоволам три пати повеке со секс.
BTW имам многу пракса никогас не сум стигнал до секс, а и солидно ја знам теоријата![]()
Да бе, така е тоа. Шубо ќе беше да е така едноставно. Рашири нозе, поофкај малце и make his day.ако девојката имала секс ама не собрала доволно искуство сепак мислам дека може да се понаша како искусна оти лесно и е нејзе....ќе си легне ќе рашири нозе и ќе остави машкото да тера така што нема да се примети дека не е кузнае колку изкусна
Неискусни мажи се препознаваат начелно поради факторот на несигурност. Нема маж кој при првиот сексуален однос бил самоуверен, сигурен во себе, без страв дека ќе се изрезили и без трема за тоа како ќе се одвива односот. Секоја жена би го препознала тоа у старт.
Потоа во поглед на перформансот, исто така ќе биде очигледно. Несмасни движења, неразработени техники... кому иде, претпоставувам. Теоријата нема врска со ова. И миљон порничи да изгледал, во реалноста ќе биде другачие. Ја на пример на памет го знам рецептот за колач од вишни, ама не дај боже да ме пуштиш у кујна да се докажам на дело![]()
i jas se kinam od smeenje kolku znaat da lazat devojkite,i kolku samo mislat i se pravat deka se iskusni vo seksot,pa i sekoja glupost od nivna strana ja pretstavuvaat kako neiskustvo na sprotivniot pol.mnogupati videno,laga,laga i samo laga(barem vo 99% od slucaite).pa za nas zenite malku i bitno e....intenzivni cuvstva imaat skoro site prviot pat so nekoja devojka ili momce....barem jas taka mislam
sho ako prv pat fakash siska primer...ne mozes da go zamislish toa kakov filing e kaj zenskoto...da se skinesh od smeenje
a nedaj boze da bara kaj da go pikne i dali na pravo mesto e ili ja utnal...znam mnogu drugarki koi mi imaat kazuvano muabeti shto i kako im se ima sluceno...sum se kinala od smeenje
ili uste ne go stavil, a misli deka e vnatre... i go zavrshuva cinot za dve sekundi...luda rabota
![]()
![]()
![]()
aman veke so toa golemo ego,zenskoto ego e mnogu pogolemo. i ne mi e jasno za kakvo glupiranje zboruvas?kakva vrska ima voznemirenosta so prviot pat voopsto?pa ne mora da mi e prvpat za da bidam voznemiren.Сфаќам да си го браниш родот, ама да не претеруваме.
Неискусен тешко дека би се снашол така добро прв пат за да не го примети девојката. Многу ви е битно да не биде повредено вашето его, па така и притисокот да не се изглупирате првиот пат е многу голем, а да скриеш вознемиреност... не би рекла. Едноставно, самодовербата не е на исто ниво кога знаеш само теорија и кога веќе си го искусил тоа што го знаеш.:smir:
iskusna devojka bi bila dobar vodic,taka sto...ne bi se primetilo nisto0,osven ako devojkata ne gi rasiri nozete i gi posmatra dvizenjata na partnerot.vistnski iskusna devojka ne bi dozvolila ni samiot decko da gi primeti tie raboti koi ti gi nabroja.Да бе, така е тоа. Шубо ќе беше да е така едноставно. Рашири нозе, поофкај малце и make his day.
Ваквиот став има исто така врска со искуството на мисленикот :wink:
Сексот е поише од мучење на машката страна, а ширење нозе на женската. И за да добиеш, треба да вложиш :wink:
Неискусни мажи се препознаваат начелно поради факторот на несигурност. Нема маж кој при првиот сексуален однос бил самоуверен, сигурен во себе, без страв дека ќе се изрезили и без трема за тоа како ќе се одвива односот. Секоја жена би го препознала тоа у старт.
Потоа во поглед на перформансот, исто така ќе биде очигледно. Несмасни движења, неразработени техники... кому иде, претпоставувам. Теоријата нема врска со ова. И миљон порничи да изгледал, во реалноста ќе биде другачие. Ја на пример на памет го знам рецептот за колач од вишни, ама не дај боже да ме пуштиш у кујна да се докажам на дело![]()
ubavo kazano,i ubavo obrazlozeno...moze i da sum bil so stotici devojki,ama prviot pat koga sum so nekoja koja sto vistinski ja sakam da bidam vzonemiren,nesiguren i se drugo sto e nabrojano.Во реалноста за жал, вакви класифицирања не важат.
И искусната девојка може да се однесува несигурно пред мажот кој го посакува, може да биде неспретна, да избрзува, премногу возбудена, да се срами и сл.
Во поглед на перформансот, многу зависи и од другата страна.
Многу работи зависат од првите партнери, некој што поминал 2 години со една девојка, може да биде одличен во кревет со наредната негова 2-ра девојка во животот, која можеби сменила повеќе од 5 партнери во креветот па сепак овој тип најмногу и одговарал.
Потоа истотака треба да се земе во предвид фактот дека како и во истанатите сфери од животот, компатибилноста во креветот, работите кои и двајцата ги сакате и ве задоволуваат, се подеднакво важни за добар секс.
Може и двајцата да сте искусни меѓутоа за тебе е назамисливо да голтнеш сперма, а него му причинува врв на некоја си перверзија, ти може сакаш анален секс меѓутоа тој се гади и обратно, постојат толку варијатни колку и луѓе на планетава.
aman veke so toa golemo ego,zenskoto ego e mnogu pogolemo. i ne mi e jasno za kakvo glupiranje zboruvas?kakva vrska ima voznemirenosta so prviot pat voopsto?pa ne mora da mi e prvpat za da bidam voznemiren.
a se prasuvam,dali vistinski iskusna devojka bi dozvolila da i bide partnerot voznemiren,isplasen,nesiguren i sl.
iskusna devojka bi bila dobar vodic,taka sto...ne bi se primetilo nisto0,osven ako devojkata ne gi rasiri nozete i gi posmatra dvizenjata na partnerot.vistnski iskusna devojka ne bi dozvolila ni samiot decko da gi primeti tie raboti koi ti gi nabroja.