Дали девојките препознаваат неискусни мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Се препознаваат! И се разбира дека е подобро со поискусен.

Неискуството може да се замачка со теоретска поткованост. На интеренет има 1001 упатство како да се однесуваш со девојка во кревет. Малце тоа, многу трпение, нежност и отворени очи (односно следење на реакциите на девојката) и има шанси таа да не примети.

А од друга страна, зошто бе да не примети? Јас мислам дека воопшто не е срамота ако на некого му е прв пат. Ако девојката знае дека дечкото е неискусен, тоа може да придонесе таа да превземе поголема иницијатива, место да очекува тој да ја заврши целата работа.

Девојки, зар вие би одбиле некого ако дознаете дека со вас е му е прв пат? Јас би се осеќала почестена :pipi:

Неискуството може да се замачка со теоретска поткованост. На интеренет има 1001 упатство како да се однесуваш со девојка во кревет. Малце тоа, многу трпение, нежност и отворени очи (односно следење на реакциите на девојката) и има шанси таа да не примети.

Вери гуд поинт...Се сложувам со Eкс Машина...:smir:

А од друга страна, зошто бе да не примети? Јас мислам дека воопшто не е срамота ако на некого му е прв пат. Ако девојката знае дека дечкото е неискусен, тоа може да придонесе таа да превземе поголема иницијатива, место да очекува тој да ја заврши целата работа.
...и плус тоа може дури и подобро да си помине...:wink:! Можеби на почетокот сеуште не, додека тој се научи...Ама пази...! Тој учи од тебе! ... така да се што ке му кажеш, тој е тука да го оствари во иднина... И на крај ...you got yourself a taylor-made lover :smir: !!! Покрај себе ке си имаш добро скроен љубовник, по твоја мерка!
:back:

А зашто е предрасудата дека неискусниот ќе те соблече, ќе влезе и ќе сврши за 15 сек?:) МИслам... Во ред, и јас го имав тоа мислење ама се деси така што бев со тип на кој му бев прва и тоа ми го имаше кажано, па се понашаше најпрекрасно што може, не траеше воопшто кратко (дури и во „долго“ категорија може да се стави) и беше топ:) Да не ми имаше кажано од претходно - немаше да знам дека сум прва:)

А зашто е предрасудата дека неискусниот ќе те соблече, ќе влезе и ќе сврши за 15 сек?:) МИслам... Во ред, и јас го имав тоа мислење ама се деси така што бев со тип на кој му бев прва и тоа ми го имаше кажано, па се понашаше најпрекрасно што може, не траеше воопшто кратко (дури и во „долго“ категорија може да се стави) и беше топ:) Да не ми имаше кажано од претходно - немаше да знам дека сум прва:)

Тебе душо да не те лажел типот:smir:

Неискусен не значи и неталентиран и обратно. Може да си бил со 100 в кревет, а пак да си тапа. Неискуството се забележува во пристапот, во незнаењето како, ама ако има предиспозиции, одма ќе научи. Уште ако „крштевањето“ му биде со девојка која го сака и на која и е баш ќеиф што му е прва, задоволството ќе биде до небо:vozbud:.

Не постојат неискусни мажи, само напалени и фригидни жени.

Ако некој не го свати ова, следи објаснување во наредниот пост.

Ме интересира дали ја имаш почувствувано разликата и во што се разликува?

Имам почувствувано иначе не ќе пишев :smir: едноставно се осеќаше не сакам да откривам детали.....помал од мене 2 години.......детенце беше :smir:

Во ред, се согласувам дека не е страмота. Ништо страшно.
А со вториот дел од муабетов испадна дека девојкиве ако налетаат на искусен дека си чекаат тој да ја завршува работата:)
Нели ќе се сложиш со тоа дека иницијативата не треба да зависи од (не)искуството на партнерот?
Не би било ништо страшно дечкото да ја земе работата во свои раце иако е неискусен, па ете полека да стекне искуство.

Во ред, се согласувам дека не е страмота. Ништо страшно.
А со вториот дел од муабетов испадна дека девојкиве ако налетаат на искусен дека си чекаат тој да ја завршува работата:)

Мене само ми притекнуе шо си мислев и шо праев јас на времето. Не можам да гарантирам за другите :smir:

Нели ќе се сложиш со тоа дека иницијативата не треба да зависи од (не)искуството на партнерот?
Не би било ништо страшно дечкото да ја земе работата во свои раце иако е неискусен, па ете полека да стекне искуство.

Не викам дека е страшно, само нели тој што е поискусен би требало да биде поопуштен и повеќе да знае што сака, и да понуди шорткатс, типс & трикс до целта. Така стекнувањето на искуство ќе биде повеќе забавен, отколку стресен процес.

Искрено.... би сакала да легнам со некој на кому ќе сум му прва... ( под услов да не ме пријави во полиција ако егнувањето прерасне во силување) инаку факт е дека девојките сакаат поискусни... не дека на неискусниот ќе му речат: стој, облакај се и да те нема..од лично искуство колку типот е појак на зборови толку е по тапа за се друго.. и се познава колку е некој искусен или не... по допирите..
ма заеби по све комплет

Ај ќе зборам од свое искуство, мојт!?
Неискусен маж го нема тачот, т.е факторот х кога станува збор за предигра, а оној искусниот со самиот поглед те треска од земја. Во прашање се нијанси, финеси, трпение, и фала богу искуство. Но, не би ми пречело да бидам јас доминантна, да го научам, а ниту пак би ми пречело он да ме води. Сексуалниот акт е секогаш добар ако учесниците се во зенит на својат страст, хахахахахахахах!

ОД км се глеа кој знае кој е искусен кој не али за се има прв пат :D

самото тресење на рацете кое се разбира не е нешто многу приметливо но се осеќа. ама машкото никогаш нема да признае такво нешто зошто заклучувајќи од темиве и изјавиве по форумов на мноогу форумџии мажите можат се знаат се секогаш се во право а ние жените треба да ќутиме.кикики какакака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom