Офчар
The Bite of The Mamba [81]
Абе само со едно око да ја глеа, идам му учукуем бокс..
На лице место.. ако Мистичен е руски тенк онда ја сум руски авион..
Абе одма тука збирам луѓе го праиме грпка.. флаша, шипка, нож се знае.. за да не глеа друг пут. Башка колку си фраер после тоа
Се зезам. Ич не се замарам со тоа. Па нека ја глеа.. нека го глеа и она. И шо?! :shock:
На лице место.. ако Мистичен е руски тенк онда ја сум руски авион..
Абе одма тука збирам луѓе го праиме грпка.. флаша, шипка, нож се знае.. за да не глеа друг пут. Башка колку си фраер после тоа
Се зезам. Ич не се замарам со тоа. Па нека ја глеа.. нека го глеа и она. И шо?! :shock:
Ако дечкото се решил да биде со мене и да излезе со мене некаде , тогаш и јас и тој би требало да имаме обзири еден спрема друг.Ако некоја добра типка го гледа од страна , нема проблем , нема јас да станам и да се :violent1: !Нека го гледа , нека се запознае со него ако сака , нека флертува , тоа ќе биде супер за да се провери љубовта од неговата страна , и љубомората од моја.Ако се обиде да ја откачи на фин начин , се е ок.Ако се обиде да ја смува , тогаш јас и он сме завршиле , инаку мислам дека ако некој може да го прави тоа пред мене , тогаш може и без мене.Не би се тепала за некој , јас сум