Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sum poveke pati vo stranstvo,vkupno 5 godini,no me fati nostalgija za mojata Strumica,mnogu e ubavwalker_girl напиша:Би заминала после студиите, да прошетам и да видам како е некаде по светов...
Инаку патриот сум и си го сакам градот и државата па би се вратила повторно во Македонија без двоумење.
Srecen iselenik напиша:Ne bi trebalo da se kudi ona sto se nema probano..ili na cisto makedonski....ne javan konj ne se kudi :nenene:
sagaqua напиша:Некои „коњи„ не би ги јавнала па не прашина, торнадо зад нив да се крева :helou:
А таа реченица, со сета почит важи двосмерно...мислам, почитувај ги и ти оние кои не би избегале од МКД во потрага по „коњи„:smir:
Aj за љубов и ќе ти прогледаме низ прсти до некаде, ама само ако редовно ја носиш во македонија, нормално твојата љубов.Srecen iselenik напиша:Izvini ako se custvuvas pogodena od mojata replika, ama nikoj ne ti rekol da javas na konj,:smir: sekako deka gi pocituvam pravoto i slobodata na samoopredelba.:back: ....P.S....ne izbegav tuku se preseliv...radi ljubov se razbira :helou:
G e G o напиша:Ако ми се пружи шанса обавезно а ако не ја бива од дома не ме бркет можам во секое време да се вратам
Bacillus gagous напиша:Aj за љубов и ќе ти прогледаме низ прсти до некаде, ама само ако редовно ја носиш во македонија, нормално твојата љубов.
Srecen iselenik напиша:od 14 godini tuka samo edna godina preskoknavme da me si odime vo MKD, togas roditelite moi ni bea na poseta :helou:, inaku taka samo radi info..probavme da ziveeme vo MKD 1½ godina ama ....kako sto site znaeme mladilackiot zivot e dobar vo MKDno koga ce dojdat i decata togas trebe da se misli i na niv![]()
Pa normalno deka i decata gi nosime, ne ce gi ostavime sami tukaBacillus gagous напиша:Ама и децата редовно да ги носиш во Македонија