Дали би возеле "Пеглица" или "Фиќо"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Што би возеле?

• Пеглица

Гласови: 76 32,5%
  • Фиќо

Гласови: 158 67,5%

• Вкупно гласачи
    234
pa u drzava ko nasava nema nisto cudno ako vozis takov avtomobil i parkiras pred diskoteka retki se onie so skapi avtomobili ne sme nie Monaco pa da ides i pred diskoteka da parkiras fico ili peglica pa da te gledaat kako klosar koga okolu tebe sve se Ferrari,Mercedes,Bugati,Bently,Rolls-Royce,Lamborghini i ostanati egzoticni avtomobili taka da ne gledam nesto cudno ili sramota vo toa sega normalno ako imame nekoja smetka u Svajcarija :pos2: deka ke ni bide smesno toa ali ako ne toa e toa realnosta na drzavava

Ја би сакал да поседувам едно фиќо и да го средан по свој мерак и тогаш и излегол со него низ град инаку не би се осмелил

Фиќо. :) Бело, целото направено со црвени петокраки :vozbud: XDDD

И двете. И тоа би ги модирал. Би вложил во нив. малце и во вакви коли да се експериментира, доста во пежоа, опели, ферариња итн итн итн.

pa u drzava ko nasava nema nisto cudno ako vozis takov avtomobil i parkiras pred diskoteka retki se onie so skapi avtomobili ne sme nie Monaco pa da ides i pred diskoteka da parkiras fico ili peglica pa da te gledaat kako klosar koga okolu tebe sve se Ferrari,Mercedes,Bugati,Bently,Rolls-Royce,Lamborghini i ostanati egzoticni avtomobili taka da ne gledam nesto cudno ili sramota vo toa sega normalno ako imame nekoja smetka u Svajcarija :pos2: deka ke ni bide smesno toa ali ako ne toa e toa realnosta na drzavava

баш ке бидеш ЅВЕР!!! они немаат појма шо е пеглица!!! ај фичо можда познато ке им биде.. али моментот е ПЕГЛА!!!

Пегла!!! од поише причини.. прво со фичо си на постојан ризик да не ти се скине спојка и нема мрдање... башка помалце троши... инаку за стајлинг.. незнам би одбал некоја црна боја со некои жолти нијанси... би искомбинирал некако нешо... Инаку би одбрал фичо али од оние првне вратите што им се отвараат обратно!!! е тие се нај нај нај ѕверски!!!!

баш ке бидеш ЅВЕР!!! они немаат појма шо е пеглица!!! ај фичо можда познато ке им биде.. али моментот е ПЕГЛА!!!

Пегла!!! од поише причини.. прво со фичо си на постојан ризик да не ти се скине спојка и нема мрдање... башка помалце троши... инаку за стајлинг.. незнам би одбал некоја црна боја со некои жолти нијанси... би искомбинирал некако нешо... Инаку би одбрал фичо али од оние првне вратите што им се отвараат обратно!!! е тие се нај нај нај ѕверски!!!!

Си слушнал дека се ставаат зглобови од 101 ???

пеглата е закон па како се шлајфова на зима на снегот лудница е башка приљубниците ќе му ги смениш со два еластични и смрт нема :smir: и фичото е ок ама ако не ти чини моторот ќе ти греј на ѓавато или плетвар и мора да застаниш на чешмите :salut:

Пошто иам одвратност кон Фичото гласав Пеглица.
Скапа ја возејки на работа!:vozbud:

фичо само малку спуштено да не е како тенк и без срам би го паркирал и пред епинал мене уствари не ми е срам да возам фиќо, задоволство ми е

Би возела да.:smir: Имам фичо возено само шо не низ град и пред дискотеки! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom